Annonce
Annonce
Mickelson glæder sig til fredagens fodboldfest
Førsteholdet

Mickelson glæder sig til fredagens fodboldfest

30 sep 2021
Annonce

Nicholas Mickelson har også fulgt med i billetsalget, og han ser rigtig meget frem mod, fredagens kamp mod Vejle Boldklub, hvor mere end 10.000 fans har sikret sig billet til kampen.

Annonce

Fredag aften spiller vi hjemmekamp mod Vejle Boldklub. Mere end 10.000 fans har sikret sig billet til kampen, og der er dermed udsigt til, at det bliver en sand fodboldfest på Nature Energy Park. Turen på stadion starter allerede fredag klokken 17.00, hvor der er fredagsbar i Albani Fanzonen. Her er der live-DJ på scenen fra 17.00-18.30, og fra 17.00-18.00 er der på hele stadion happy hour på både Pilsner og Classic.

Efter festen går det løs inde på banen med kampstart klokken 19.00, og en af de spillere, der meget vel kunne få en rolle i kampen, er Nicholas Mickelson, der har været fast mand på vores højre back, som han kom til klubben fra norske Strømsgodset, og han er da også selv rigtig godt tilfreds med sin start som stribet.

- Det har været rigtig fint. Jeg er kommet i gang i klubben, jeg har fået masser af spilletid, jeg er kommet tættere på mine holdkammerater, og jeg har fået mig en lejlighed her i byen, så det har været en rigtig god start på tiden i Odense. Jeg synes, spillestilen passer mig godt, og jeg glæder mig til at vise mig endnu mere og endnu bedre frem, siger Mickelson, inden han fortæller om sin form.

- Jeg kom fra Norge efter en periode, hvor jeg ikke havde spillet så mange kampe. Nu har jeg fået nogle kampe i benene, og pilen peger i den rigtige retning for mig. Jeg kommer hele tiden tættere på topform, og lige nu er jeg ikke langt fra at være der, siger Mickelson.

Nicholas Mickelson og de andre spiller har også læst med på nettet, hvor man har kunnet læse, at mere end 10.000 OB-fans har sikret sig billet til kampen, og det er noget, der glæder ham.

- At der er fans på tribunerne, det er helt fantastisk. Jo flere fans, jo bedre er det. Det giver motivation og energi, så jeg glæder mig rigtig meget til i morgen aften, siger Mickelson og fortsætter:

- Vejle har slidt med at få point, så de kommer til kampen med masser af energi og indstillingen om, at nu skal det være nok. Derfor er det rigtig vigtigt, at vi kommer stærkt fra start, så de ikke begynder at tro, de kan tage point fra os hjemme i Odense.

Kampen mellem Vejle og OB fløjtes i gang klokken 19.00, men opladningen til kampen starter som nævnt allerede klokken 17.00, hvor der er Happy Hour på Pilsner og Classic frem til klokken 18.00.

Køber du din billet inden torsdag aften klokken 19.00, så sparer du 40 kroner på billetten i forsalgsrabat.

Klik her for at købe din billet til kampen.

Annonce