Annonce
Annonce
Mikkel Juul får kontrakt i fødselsdagsgave
Akademi

Mikkel Juul får kontrakt i fødselsdagsgave

21 jun 2022
Annonce

Vi er i dag blevet enige med Mikkel Juul om en treårig kontrakt, så den tidligere Sanderum Boldklub- og Næsby Boldklub-spiller som minimum er i OB frem til hans 18-års fødselsdag.

Annonce

Forsvarsspilleren Mikkel Juul fylder i dag 15 år, og det fejrer han og vi med en treårig kontrakt.

- Jeg er selvfølgelig glad og stolt over, at jeg kan skrive min første kontrakt her i Odense Boldklub. Jeg har boet i Odense hele mit liv, så det har været et mål for mig, siden jeg startede til fodbold. OB er en klub, alle i Odense vil spille for og repræsentere, så jeg er selv på stadion, så ofte jeg kan; og jeg plejer selvfølgelig at være på Richard Møller Nielsen Tribunen, siger Mikkel Juul.

Sidste sommer skiftede Mikkel Juul til OB fra Øens Hold-klubben Næsby Boldklub, og han har siden udviklet sig så meget, at vi nu er blevet enige om en kontrakt.

- Det har været en stor udvikling, fra jeg kom til Sanderum og til Næsby, hvor jeg udviklede mig meget i Næsby, og så var det en helt anden udvikling, da jeg kom fra Næsby og hertil. Det er et lidt hårdere miljø, men det er også et miljø, jeg kan lide at være i. Man trives godt her, så det er jeg glad for, siger Mikkel Juul.

I OB har Mikkel har vist sig som en stærk forsvarsspiller, og han er derfor også en spiller, som Akademichef, Tonny Hermansen, forventer sig meget af.

- Han er en virkelig stærk forsvarsspiller, og han er samtidigt også en elegant forsvarsspiller, som har et godt blik for spillet, er rolig på bolden, og så er han også stærk i sit duelspil. Han er derfor en spændende spiller, som vi forventer os meget af i de kommende år, og vi håber på, at han kan udvikle sig, så han kan tage det næste step, siger Tonny Hermansen.

Mikkel Juul kom til OB efter tidligere at have spillet i Øens Hold-klubberne Sanderum Boldklub og Næsby Boldklub.

- Der er ikke nogen tvivl om, at det samarbejde vi har med vores samarbejdsklubber, herunder både Sanderum og Næsby, det hjælper os med at uddanne nogle spillere. Deres børnefodboldmiljøer er jo med til at udvikle de her spillere, og det er jo en stor cadeau til samarbejdsklubberne, at de har været med til at forme Mikkel, for han har trods alt kun været her i et år, og det er endnu et godt bevis på det gode klubsamarbejde, vi har, slutter Tonny Hermansen.

Aftalen mellem OB og Mikkel Juul løber frem til den 30. juni 2025.

Annonce