Mirakelmager bliver udnævnt som OB-ambassadør
Nyt fra OB

Mirakelmager bliver udnævnt som OB-ambassadør

01 nov 2019

Jesper Hjorth får æren af at blive ny OB-ambassadør og præsenteres sammen med Jonas Borring på søndag inden OB-Hobro IK.

En vaskeægte Real Madrid-nedkæmper får nu en ny titel, når Jesper Hjorth officielt kåres som OB-ambassadør søndag d. 3. november, inden Striberne møder Hobro på Nature Energy Park kl. 14.

- Det er jeg utroligt stolt over. OB er min klub, og jeg er kommet der, siden jeg var fem år. Så man kan sige, at OB har fulgt mig hele vejen.

Som ung spiller fik Jesper Hjorth chancen for at komme ind mod selveste Real Madrid i 1994, og han scorede også et fremragende mål til 2-2 på eget græs.

- Det er klart, at det er et højdepunkt i min karriere. Jeg kom på banen som bare 19-årig, og så scorer man mod Real Madrid. Jeg havde ikke spillet så meget på det tidspunkt, så det var jo nærmest ubeskriveligt at få lov til at kom ind og lave et mål. Det husker jeg tydeligt.

Kampen endte som bekendt 2-3, men en salig decemberdag kort efter vandt Striberne som bekendt med 2-0 på Santiago Bernabéu, hvor Jesper Hjorth også fik sig en hovedrolle og en slags assist, da han hoppede over et indlæg, som Morten Bisgaard satte ind til den samlede sejr, som blev kendt som ”Miraklet i Madrid.”

Søndag skal han så tilbage på det stadion, hvor han scorede sit berømte mål, og det er noget, han glæder sig til:

- Det bliver spændende. Det er længe siden, at jeg spillede der, så det giver da et lille sug i maven. Det er ret stort for mig. Hele min barndom og ungdom brugte jeg jo i OB, så det betyder meget for mig.

Udover at Jesper Hjorth sammen med Jonas Borring skal hædres som OB-ambassadører søndag, hylder vi også Øens Hold-samarbejdet, hvor 109 klubber på Fyn har et særligt, sportsligt sammenhold.

- Det er jo fantastisk med Øens Hold. Det har givet meget til både OB og alle de andre klubber. Det er godt, at de unge får chancen og får lov til at spille. Det er den rigtige vej at gå med talentarbejdet, og det er vigtigt, at klubberne bakker om det.

Hvis du gerne vil hylde både Hjorth, Borring og Øens Hold, så kan du spare kr. 40,- pr. billet, hvis du køber den nu.

Skal du endnu billigere på Nature Energy Park, så kan vi anbefale et sæsonkortsabonnement, hvor man kommer ind for blot kr. 69,- om måneden.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik