IMG_1020

12.04.2021 10:40

U19-drengene leverede en stærk holdindsats lige fra første til sidste fløjt, da det lørdag blev til en overbevisende sejr på 2-0 ude mod Vejle Boldklub.

U19-Ligaen
Lørdag d. 10. april kl. 12.30, Vejle
Vejle Boldklub – OB 0-2 (0-1)
0-1 Jakob Okkels (14.)
0-2 Luca Kjerrumgaard (49.)

U19- holdet skulle lørdag finde tilbage på sporet, da de gæstede Vejle Boldklub på udebane. Kampens startede jævnbyrdigt i de første 10 minutters tid, men som vi kom længere ind i kampen, blev Stribernes overtag i kampen endnu større. Derfor var det også fuldt fortjent, at Jakob Okkels efter 14 minutters spil bragte OB på sejrskurs, da han stangede bolden i kassen efter et perfekt indlæg fra Mathias Brems.

Føringen gjorde, at der kom lidt ro over kampen, og i den efterfølgende periode kontrollerede OB kampen på bolden, mens de i defensiven fik lukket godt af, når VB var ved at blive farlige.

Anden halvleg fik den bedst tænkelige start for Striberne. Der gik således kun fire minutter efter pauseteen, før Luca Kjerrumgaard havde banket bolden helt op under overliggeren og ind i kassen til 2-0. Det gjorde han efter et fremragende mønsterangreb, og det var belønningen efter en rigtig god start på anden halvleg, hvor OB-drengene havde styret spillet.

Efter scoringen fortsatte Striberne med at være i fuld kontrol, og hjemmeholdet formåede på intet tidspunkt at blive farlige. Dermed var det nærmere et spørgsmål om, hvor stor sejren skulle blive. Tilbagevendte Jakob Breum viste flere gange prøver på sine offensive kvaliteter med flere skarpe aktioner, og OB-topscorer, Luca Kjerrumgaard, var to gange tæt på med hovedet.

Der blev dog ikke scoret yderligere, og dermed kom Striberne tilbage på sporet med en rigtig flot sejr på udebane mod Vejle Boldklub, som i bund og grund godt kunne have været endnu større end på 2-0.