Annonce
Annonce
MØ er ny OB-ambassadør
Nyt fra OB

MØ er ny OB-ambassadør

09 jul 2021
Annonce

OB er en klub, der vækker store følelser for fans både i Danmark og udlandet, og derfor er vi rigtige glade for, at den internationale musikstjerne, MØ, nu også tilslutter sig holdet af OB-ambassadører.

Annonce

MØ blev i dag overrasket under en live-udsendelse på DR, da hun pludselig skulle quizze om OB, og efter tre rigtige svar om OB, kvalificerede hun sig til sidst som ny OB-ambassadør.

MØ er født og opvokset i Odense, og derfor er hun rigtig glad for, at hun nu får muligheden for at repræsentere klubben som OB-ambassadør.

- Jeg er mega-glad. Det er så fedt. Lige nu tænker jeg på lille Karen, der som barn stod ude på stadion og så alle OB’s kampe sammen med min far. Hun ville have syntes, det var for sygt. Når man har et hold og dyrker det; det er en helt særlig glæde, som jeg har haft - og som jeg også stadig har - og derfor er det også bare megafedt at få lov til at være en del af det, og måske dyrke det endnu mere igen, siger MØ.

I OB har vi længe arbejdet for, at klubben skal være mere end tre point. Det skal være en livsstil, som man følger døgnet rundt, og derfor er vi i OB også rigtig glad for denne nye ”signing”.

- Vi ønsker, at OB skal være noget, som odenseanere og fynboer er stolte af, og MØ er netop en fynbo, som vi er mange, der er rigtig stolte af. Hun er noget af det ypperste, Odense har leveret internationalt, og man kan næsten ikke tænke sig en større og bedre international ambassadør for klubben. Hun er en del af den øverste hylde, og derfor er vi rigtig glade og stolte over, at hun nu tilslutter sig holdet af fantastiske OB-ambassadører, siger kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen.

Annonce