Mød OB i din vinterferie
Nyt fra OB

Mød OB i din vinterferie

05 feb 2020

Søndag den 16. februar kl. 18 starter foråret med et brag, når vi tager imod Brøndby IF på Nature Energy Park, og inden da er der en række muligheder for at møde Striberne i uge 7.

Hvis du skulle gå og kede dig i din vinterferie, så har vi en række tilbud til dig, som kan gøre dagene noget sjovere.

Lørdag den 8. februar kl. 13 møder vi AC Horsens i Horsens siden af CASA Arena. Her får du chancen for at se spillerne, når formen pudses af en sidste gang inden superligastarten.

Samtidigt med dette besøger maskotten Victor og vores eventteam Rosengårdscentret fra kl. 12.00 – 14.00, hvor Victor blandt andet vil stå for en række konkurrencer og uddele Faxe Kondi Free og Pepsi Max Raspberry.

Mandag den 10. februar er der fan-pressemøde, hvor du får chancen for at møde spillertruppen og få svar på alle dine spørgsmål om OB, hvis du har en billet. Her vil vores nye sportschef Michael Hemmingsen blandt andet sætte ord på det netop overståede transfervindue, inden cheftræner Jakob Michelsen fortæller om den kommende forårssæson, og anfører Janus Drachmann præsenterer vores nye spillere.

Tirsdag den 11. februar får Rosengårdscentret igen besøg af Victor og vores eventteam fra kl. 12.00 – 14.00, inden vi skyder 3F Superligaen gang søndag den 16. februar kl. 18.00. Her er det som nævnt Brøndby IF, der kommer på besøg i et meget vigtigt opgør.

Det er den første af seks kampe, som skal afgøre, om Striberne når målet om at komme i top seks, så vi har brug for al den støtte, vi kan få fra vores fantastiske fans.

Har du endnu ikke sikret dig adgang til forårspremieren mellem OB og Brøndby IF, kan du gøre det via dette link.

Har du fodboldabstinenser inden da, træner superligaholdet til dagligt kl. 10.00 på Røde Stjerne. Du kan holde dig opdateret om truppens træningsplan via dette link.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik