Annonce
Annonce
Mød Rasmus Brohave på Nature Energy Park inden OB – Randers FC
3F Superliga

Mød Rasmus Brohave på Nature Energy Park inden OB – Randers FC

07 okt 2021
Annonce

Søndag d. 17. oktober møder vi Randers FC klokken 14.00, og der er lagt op til en dag, der bliver fantastisk for hele familien, når YouTube-stjernen Rasmus Brohave kigger forbi Faxe Kondi Familiezonen inden kampstart.

Annonce

Når kampen mellem OB og Randers FC fløjtes i gang klokken 14.00, så hedder stjernerne på banen Thomasen, Tverskov, Bernat og Frøkjær. Men inden kampen sker der også masser af spændende ting i vores Faxe Kondi Familiezone, hvor der blandt andet er fornemt besøg fra den populære YouTube-stjerne Rasmus Brohave.

Rasmus Brohave tager plads i Faxe Kondi Familiezonen fra klokken 12.45 til 13.45, og her har du mulighed for at få en snak med Rasmus Brohave, ligesom der bliver mulighed for at få taget et billede sammen med ham.

Kunne du tænke dig at møde Rasmus Brohave og efterfølgende se os i kamp mod Randers FC, så kan du købe billet til søndagens kamp på ob.dk/billet.

Til kampen mellem OB og Randers FC kan du købe en familiebillet til en særligt god pris. Du kan købe familiebilletten til 3F Tribunen, og her får du to voksenbilletter og to børnebilletter (under 14 år) for en samlet pris på 249 kr.
Rabatten aktiveres automatisk, hvis du i billetsalget vælger to billetter til voksne og to billetter til børn under 14 år; og så er du sammen med familien klar til både Brohave og fodbold. Denne billet kan kun købes i vores online billetsalg, og rabatten gælder indtil lørdag aften klokken 19.00.

Foto: Johan Søgren Jensen

Annonce