IMG_4669

21.04.2021 21:05

Søndag aften bød på en kamp i Aalborg. Det var den første med fans tilbage på tribunerne, og der var også masser af intensitet og begivenhed er i kampen, som endte med et nederlag.

OB: Jørgen Skjelvik (76.)
AaB: Daniel Granli (89.), Lucas Andersen (90+3.)

Der var topopgør i Kvalifikationsspillet, da 3F Superligaens nummer syv og nummer otte mødtes i et direkte opgør på Aalborg Portland Park.

Vi fik noget nær den værst tænkelige start på kampen, da Jakob Ahlmann erobrede bolden fra Ryan Johnson Laursen og sendte Tom van Weert alene afsted mod Sayouba Mandé. Med en præcis inderside sendte hollænderen bolden i det fjerneste hjørne uden chance for Mandé.

Der gik lidt, før vi fik svaret igen, og undervejs blev rytme også brudt, da Aron Elis Thrándarson måtte lade sig udskifte med en skade.

Ud af ingenting fik Janus Drachmann dog pludseligt åbnet det nordjyske forsvar, da han fandt Trols Kløve med en uventet aflevering. Kløve prikkede bolden videre til Bashkim Kadrii, der fra kanten af feltet afsluttede mod mål, men målmanden reddede skuddet.

Kort efter var det indskiftede Emmanuel Sabbi, der overrumplede hjemmeholdets forsvar, da han fandt Issam Jebali tæt foran mål. Tuneseren sparkede sikkert bolden i kassen, men desværre måtte han se sin scoring annulleret for offside.

Lykken fortsatte med at tilsmile hjemmeholdet, og kort efter måtte dommer, Mikkel Redder, forbi VAR-skærmen, da VAR-vognen og dommerne deri mente, at Alexander Juel havde ramt bolden med armen, da han clearede bolden ved et hjørnespark. Dommeren pegede efterfølgende på straffesparkspletten og gav VAR-vognen medhold. Iver Fossum sparkede bolden hårdt og præcist i hans højre side, men Sayouba Mandé reddede flot sparket.

I slutningen af første halvleg kom vi under hårdt pres. Først da Iver Fossum afsluttede fra kort afstand, men Sayouba Mandé reddede afslutningen, og senere da bolden hoppede rundt i det lille felt, inden Emmanuel Sabbi akrobatisk fik clearet bolden fra feltet, så vi gik til pause ved stillingen 1-0.

Vi kom godt ud til anden halvleg, og efter få minutter tog Ryan Johnson Laursen et godt raid op ad højre flanke. Herfra sendte han bolden ind til Issam Jebali, der tog den til sig og forsøgte en afslutning, som blev blokeret. Returbolden endte ved Troels Kløve, der flugtede mod mål, men desværre var afslutningen lige på målmanden.

Kort efter fik hjemmeholdet desværre bolden i mål igen. Med et højt pres erobrede en AaB’er bolden og sendte den ud til Iver Fossum på højrekanten. Han sendte bolden indover, hvor Tim Prica løb ind i Sayouba Mandé, så bolden kunne fortsætte ind i Alexander Juel, der desværre rettede bolden ind i eget mål.

Senere kom Ryan Johnson Laursen endnu en gang igennem i højre, hvor hans indlæg dog blev blokeret til hjørnespark. Bashkim Kadrii tog sig af sparket, og det endte lige i hovedet på Ayo Simon Okosun, der headede bolden i mål til 2-1.

Kort efter gik vinden igen hjemmeholdets vej, da Marcus Hannesbo tippede bolden op på Ryan Johnson Laursens arm, hvorefter dommeren endnu en gang pegede på straffesparkspletten. Sayouba Mandé viste dog prøver på sit imponerende talent i straffespark, da han for anden gang i kampen reddede forsøget fra ellevemeter-pletten.

I kampens sidste minutter satsede vi offensivt, og det åbnede desværre rum i den modsatte ende. Det kostede, da bolden blev sendt op til Tim Prica, som hamrede bolden i mål til 3-1.

I kampens overtid bragte Alexander Juel en lille smule spænding ind i opgøret, da han opsnappede en nedfaldsbold efter hjørnespark og prikkede bolden i kassen til dét, der også blev resultatet – 3-2 til hjemmeholdet.