Max slut

20.03.2022 15:48

Vi måtte desværre se os slået 2-0 af Vejle Boldklub i søndagens kamp, som var den sidste i Grundspillet.

Andrés Ponce (5.), Lundrim Hetemi (9.)
 Jeppe Tverskov (41.), Mihajlo Ivančević (41.), Mads Frøkjær (90.)

Tilskuertal: 4.826

Kampens dommer: Morten Krogh

Det var vigtige point, der skulle kæmpes om, da vi søndag eftermiddag gæstede Vejle Stadion, og det var også til at se fra første fløjt, hvor der var stor tænding på. Desværre var det hjemmeholdet, der kom bedst fra start i kampen med et tidligt føringsmål. Efter en håndfuld minutter blev Arbnor Mucolli spillet fri i dybden af Mouhamadou Drammeh, hvorefter Mucolli lagde bolden i nettet til en vejlensisk føring.

Efter scoringen overtog vi i kontrollen, og det var os, der boldbesiddende, men et kompakt Vejle-mandskab gjorde, at vi havde svært ved at komme igennem til de helt store muligheder. Det var heller ikke det store, Vejle skabte, og størstedelen af spillet foregik på midten af banen.

I slutningen af halvlegen fik Vejle fordoblet føringen, da Miiko Albornoz sparkede en løs bold i kassen fra kanten af feltet, efter vi ikke havde fået afvist et frispark godt nok.

Dermed måtte vi gå til pause bagud 2-0, og det fik Søren Krogh og resten af trænerteamet til at foretage to udskiftninger i pausen. Ind kom Jørgen Skjelvik og Aron Elís Thrándarson, mens Joel King og Sander Svendsen forlod banen.

Om det var indskiftningerne, der gjorde det, er ikke til at sige, men det var fra anden halvlegs start et OB-hold med mere energi og et stærkere udtryk, der gik på banen. Kæderne var rykket en smule længere frem på banen

Vi havde dog stadig svært ved at skabe chancer mod Vejle-forsvaret, så foruden et par forsøg fra distancen var det først efter 65 minutter, vi for alvor var tæt på at få reduceret. Nicholas Mickelson sendte et indlæg ind i feltet, hvor Emmanuel Sabbi steg til vejrs. Sabbi fik god power på sit hovedstødsforsøg, men bolden sneg sig desværre lige akkurat forbi stolpen.

Ti minutters tid senere var vi så igen tæt på. Denne gang var det efter et godt raid på venstresiden af Skjelvik. Han smed et fladt indlæg ind i feltet, som Bashkim Kadrii fik afsluttet på. Desværre kom hjemmeholdets keeper ned i hjørnet af målet, hvor han fik reddet bolden.

Ganske kort efter var det så Mads Frøkjær, der var tæt på, efter Ayo Simon Okosun lagde den af til ham, men igen kom hjemmeholdets keeper i vejen for reduceringen. Minuttet efter var Skjelvik igen på spil. Et nyt godt raid på venstresiden og et nyt indlæg, men de tre OB-spillere, der var søgt ind i feltet, kunne lige akkurat ikke nå frem til bolden.

Striberne fortsatte med at presse på for at komme tilbage i kampen, men det lykkedes ikke at få sparket hul på Vejle-defensiven, og dermed sluttede vi desværre Grundspillet af med et nederlag.

Vejle Boldklub: Alexander Brunst - Jerome Opoku, Raul Albentosa, Denis Kolinger - Tobias Mølgaard, Mouhamadou Drammeh, Lundrim Hetemi, Arbnor Mucolli (Dimitrios Emmanouilidis, 82.), Miiko Albornoz (Thomas Gundelund, 70.) – Andreas Ponce (Luka Djordjevic, 57.), Allan Sousa (Edgar Babayan, 70.)
Bænken: Thomas Grundelund, Kevin Custovic, Dimitrios Emmanouilidis, Luka Djordjevic, Edgar Babayan, Lucas Hägg Johansson, Oliver Provstgaard

OB: Hans Christian Bernat - Nicholas Mickelson, Jeppe Tverskov, Mihajlo Ivančević, Joel King (Jørgen Skjelvik, 46.) - Ayo Simon Okosun, Jens Jakob Thomasen - Emmanuel Sabbi (Bashkim Kadrii, 70.), Issam Jebali (Mads Frøkjær, 70.), Sander Svendsen (Aron Elís Thrándarson, 46.) - Max Fenger (Jakob Breum, 89.)
Bænken: Sayouba Mandé, Jørgen Skjelvik, Alexander Juel Andersen, Robin Østrøm, Troels Kløve, Jakob Breum, Baskhim Kadrii

Næste kamp: OB - FC Nordsjælland, søndag den 3. april kl. 14.00, Nature Energy Park.