19.11.2021 19:18

Der var spænding til det sidste, men det blev desværre til et nederlag fredag aften, da vi tog imod Viborg FF.

2-3 Issam Jebali (77.)

Aron Thrandarson (45.), Issam Jebali (74.), Issam Jebali (83.)
Viborg FF:
Clint Leemans (20.), Jeppe Grønning (48.), Tobias Bech (56.), Jacob Bonde (65.), Lorenzo Gordinho (70.), Frans Putros (81.)

Røde kort:
OB: Issam Jebali (83.)

Tilskuertal: 5.873

Dommer: Jakob Sundberg

På en fredag aften i midt-november skulle striberne i kamp mod viborgenserne i jagten på at holde liv i det svindende håb om top-6. Viborg, der inden kampstart lå á point med OB, havde dog lige så hårdt brug for de tre point for at komme tættere på det forjættede land. Der var derfor lagt op til et intenst match-up.

OB kom lynhurtigt til sin første chance efter et smukt løb af Max Fenger og en tilsvarende smukt loppet bold dybt i feltet af Frøkjær. Fenger lavede en cut-back aflevering, der dog blev afvist af Viborgs forsvar.

Som kampen nærmede sig det 8. minut, begyndte tilskuerne på stadion at rejse sig. Efter 8 minutter og 17 sekunder stod hele stadion op og sang for Lars Høgh, hvor også de medrejsende Viborg-fans sendte en fin hilsen til ”Høghen”.

Herefter fulgte en periode, hvor Viborg FF af flere omgange lykkedes med at dirke det fynske forsvar op, og det kulminerede i en scoring i det 17. minut af Tobias Bech, der blev spillet helt fri i OB’s højre side og lagde bolden fladt i det korte hjørne.

Ti minutter efter slog OB en kontra drevet af Mads Frøkjær, som endte hos Issam Jebali i venstre side. Jebali trak ind i banen og afsluttede, men bolden blev blokeret. Kort efter kom Frøkjær til en helt åben chance på en aflevering gennem midten af Jebali, men Frøkjærs afslutning sad desværre lige på målmand Mikkel Andersen.

I det 35. minut blev Lonwijk sendt i dybden og fik hurtigt slået bolden ind til Sebastian Grønning i feltet, som fik den prikket forbi HC til stillingen 0-2 i udeholdets favør.

Viborgs dominans fortsatte, og OB’erne formåede ikke at ændre på resultatet, inden 1. halvleg blev fløjtet af.

OB skulle dog ikke bruge mange minutter af 2. halvleg, før Issam Jebali sendte Max Fenger i dybden. Inden Fenger nåede til afslutning, blev han tacklet bagfra, og dommeren pegede straks på pletten. Issam Jebali tog sig pænt af straffesparket og reducerede for OB til 1-2 med en hård bold i venstre side.

Kort efter erobrede Emmanuel Sabbi bolden på kanten af Viborgs felt, men blev tacklet bagfra inden han kunne nå til afslutning. Der blev appelleret for frispark, men dommer Jakob Sundberg afviste.

OB fortsatte presset, og efter en smuk række af afleveringer fra Fenger til Frøkjær til Sabbi kom sidstnævnte til en fri afslutning – dog fra en halv-spids vinkel. Gæsternes målmand, Mikkel Andersen, kom dog godt ud og fik sat en fod på en ellers kvalificeret afslutning fra Emmanuel Sabbi.

I det 68. minut kunne Sebastian Grønning score sit andet mål i kampen efter et indlæg fra Christian Sørensen. Træner Andreas Alm må have vurderet, at der skulle ske noget drastisk for at ændre på tingenes tilstand, for i det 72. minut kom der en tredobbelt udskiftning, hvor Jakob Breum, Troels Kløve og Moses Opondo erstattede Mads Frøkjær, Emmanuel Sabbi og Aron Thrándarson.

Et eller andet skete der da også, for kort efter kunne Issam Jebali, efter et par skudfinter, reducere til 2-3 efter godt forarbejde af Nicholas Mickelson, Max Fenger og Moses Opondo.

I det 83. minut fik Jebali sit andet gule kort, og han måtte dermed forlade kampen. Dommer Sundberg vurderede, at Jebali forsøgte at filme sig til et frispark, om end tv-billederne muligvis viste, at Jebali gled.

OB formåede dog ultimativt ikke at ændre på tingenes tilstand – slutresultatet blev 2-3 til Viborg.

Hans Christian Bernat – Nicholas Mickelson, Kasper Larsen, Jeppe Tverskov (Alexander Juel Andersen 45.), Jørgen Skjelvik – Jens Jakob Thomasen (Bashkim Kadrii 81.), Aron Thrándarson (Troels Kløve 72.) – Issam Jebali, Mads Frøkjær (Jakob Breum 72.), Emmanuel Sabbi (Moses Opondo 72.) – Max Fenger
Bænken: Sayouba Mandé, Robin Østrøm, Bashkim Kadrii, Troels Kløve, Alexander Juel Andersen, Jakob Breum, Moses Opondo

Viborg FF: Mikkel Andersen – Christian Sørensen, Jeppe Grønning, Lorenzo Gordinho, Frans Putros – Justin Lonwijk (Sofus Berger 79.), Clint Leemans (Ibrahim Said 64.), Jacob Bonde – Younes Bakiz (Mads Aaquist 79.), Tobias Bech (Jay Grot 64.) – Sebastian Grønning (Alassana Jatta 87.)