Lørdag måtte de stribede U17-drenge se sig slået på udebane, da F.C. København udviste stor kynisme og udnyttede deres chancer.

2-1: Jonathan Moalem (27.)
3-1: Jonathan Moalem (34.)

Advarsler:
F.C. Midtjylland: Graham Nii Ankamah Ankamafio (48.)

Årets første turneringskamp for U17-drengene skulle skydes i gang på udebane mod F.C. København KB’s anlæg på P. Bangs Vej.

Vores U17-drenge kom godt fra start, da vi kom ud til kampen med et solid udtryk og satte os på spillet. Den gode start resulterede også en i scoring, hvor Nikolaj Juul-Sandberg bragte foran 0-1 efter godt et kvarters spil.

Føringen holdt desværre ikke lang tid, da F.C. København fik tilkendt et straffespark og kunne udligne til 1-1 på deres første afslutning på mål.

Kort tid efter udnyttede F.C. København en fejl i vores forsvar og kunne bringe sig foran 2-1 på deres blot anden afslutning på mål.

Vi pressede godt på for udligne og kort tid efter F.C. Københavns føringsmål, var det ganske tæt på, da vi har en afslutning på undersiden af overlæggeren.

Til trods for en god indsats af vores U17-drenge i første halvleg, viste F.C. København stor kynisme, da de før pausen kunne bringe sig foran 3-1 på deres blot deres tredje afslutning.

Anden halvleg blev en rodede affære, hvor spillet bølgede frem og tilbage. De helt store chancer udeblev, hvor F.C. København var tættest på at score, da der manglede tyve minutter af kampen. Anden halvleg forblev dog målløs, og kampen endte 3-1