DSC00053 copy

26.03.2023 11:50

En lang række striber er i disse dage afsted med landsholdet, og her fik Nicholas Mickelson i går debut på det thailandsk A-landshold, mens Naatan Skyttä scorede for det finlandske U21-landshold.

Selvom 3F Superligaen er gået på en kort pause, er der stadig striber i aktion, og Nicholas Mickelson fik i går debut på det thailandske landshold, da han startede inde i kampen mod Syrien. Den tidligere OB’er Jonathan Khemdee scorede thaiernes enlige mål i 3-1-nederlaget til Syrien.

På det finske U21-landshold, var det til gengæld en nuværende stribe, der stod for scoringen, da Naatan Skyttä scorede finnernes eneste mål, da Finland spillede 1-1 mod Nordmakedonien, som dog trak det længste strå efter straffesparkskonkurrence.

Nicholas Mickelson er dog ikke den eneste stribede landsholdsdebutant i disse dage, da Aske Adelgaard fredag debuterede på det danske U21-landshold, som dog måtte se sig besejret af Ukraine.

Også Alasana Manneh har været i aktion for landsholdet, da han næsten spillede fuld tid, da Gambia fredag tabte 2-0 til Mali.

Charly Nouck kom på banen i kampens sidste minutter, da det danske U19-landshold onsdag spillede 0-0 mod Spanien, mens både han og Max Ejdum fik spilletid, da U19-landsholdet lørdag besejrede Ukraine.

Tobias Slotsager var til gengæld i startopstillingen, da det danske U17-landshold onsdag mødte England, i en kamp, hvor Nikolaj Juul-Sandberg også blev indskiftet. Slotsager var også i startopstillingen, da U17-landsholdet lørdag spillede 2-2 mod Holland i en kamp, hvor Nikolaj Juul-Sandberg også blev indskiftet, da han erstattede den tidligere stribe Tobias Lund-Jensen.

Du kan holde dig opdateret omkring de resterende stribede landskampe via dette link.