Annonce
Annonce
Nico: Jeg har fået en rigtig god start i Odense
3F Superliga

Nico: Jeg har fået en rigtig god start i Odense

12 sep 2021
Annonce

Nicholas Mickelson har været OB-spiller i små to uger. Han har fået en rigtig god start på tiden i Odense, og han håber rigtig meget på debut i OB-trøjen mandag aften.

Annonce

I sidste dag af transfervinduet hentede vi Nicholas Mickelson i norske Strømsgodset. Nu har han været her i små to uger, og mandag aften kan han få debut i den stribede trøje – og selvom tiden i Odense indtil videre har været kort, så er han rigtig tilfreds.

- Jeg har fået en god start her i klubben og byen. Alle holdkammerater har taget godt imod mig, og vi har haft et par fridage, så jeg har kunnet nå at se lidt af byen. Så jeg har fået en rigtig god start på tiden her i Odense. Der er mange gode mennesker i klubben, og der er gode faciliteter for os spillere – så nu glæder jeg mig til, at der er kamp mandag aften, siger Nico Mickelson.

Det bliver anden gang, Nico kommer på Nature Energy Park. Første gang var til pokalkampen mod FC Roskilde, og her var han imponeret over fansene, selvom der kun var lidt mere end et par tusinde tilskuere.

- Jeg glæder mig til forhåbentlig at få debut og så endda på hjemmebane. Jeg var ude og se pokalkampen på stadion, og selvom der ikke var så mange tilskuere til den kamp, så var jeg imponeret over stemningen fra vores fans. Så det bliver dejligt at spille foran dem, siger Nico.

Inden kampen ligger vi side om side med sønderjyderne i tabellen, så det er en kamp om tre point, der vil være særdeles vigtige for begge mandskaber; og spørger man Nico om, hvem der vinder, så er han ikke i tvivl.

- Vi har en stor tro på, at vi vinder kampen. Jeg synes, vi er mange gode spillere på holdet, vi er godt forberedte til kampen, og vi tror på, vi kan gøre det.

Kampen mod SønderjyskE fløjtes i gang mandag aften klokken 19.00, og du kan købe billet til kampen her.

Annonce