Annonce
Annonce
Nielsen, Ejdum og Hansborg på U-landsholdet
Landshold, Akademi

Nielsen, Ejdum og Hansborg på U-landsholdet

14 feb 2022
Annonce

Magnus Nielsen og Max Ejdum er udtaget til U18-landholdet, mens Elias Hansborg skal afsted med U17-landsholdet, der skal til henholdsvis Spanien og Frankrig.

Annonce

De danske U17- og U18-landshold skal i februar på træningsture til Spanien og Frankrig. Der er OB-spillere med på landsholdet i begge årgangene, og på U18-landsholdet har vi to med, mens en enkelt OB-spiller er med på U17-landsholdet.

U18-drengene rejser til Pinatar i Spanien, hvor de er fra den 21. – 25. februar. Her venter der en enkelt træningskamp mod Spanien den 23. februar. Vi har både Magnus Nielsen fra førsteholdet og Max Ejdum fra U19-holdet med i truppen.

U17-drengene er i Frankrig i den samme periode. De har dog to kampe i vente, når de møder Frankrig både den 22. og 25. februar i den franske by Clairefontaine. Her har vi vores U17-topscorer, Elias Hansborg Sørensen, med i truppen.

Stort tillykke med udtagelsen til de tre spillere, og også et stort tillykke til deres tidligere klubber, der alle er en del af klubsamarbejder Øens Hold.

Magnus Nielsen: Boldklubben Marienlyst
Max Ejdum: SfB
Elias Hansborg Sørensen: Munkebo Boldklub

Annonce