Annonce
Annonce
Noah Lassen på kontrakt de næste tre år
Akademi

Noah Lassen på kontrakt de næste tre år

13 jan 2022
Annonce

Vores U15-anfører Noah Lassen, der kom til OB fra Øens Hold klubben Glamsbjerg IF som U14-spiller, har i dag skrevet under på en kontrakt, der gør, at han fortsætter som stribet i de næste tre år.

Annonce

Vi har i dag skrevet en 3-årig kontrakt med Noah Lassen, der er anfører på vores U15-mandskab, der klarer sig stærkt i den nationale U15-Liga. At Noah Lassen fortsætter i OB i de næste tre år, det er noget, der glæder akademichef Tonny Hermansen, og faktisk bemærkede han noget ved Noah, som han godt kunne lide, allerede første gang han så ham i aktion.

- Jeg kan huske, at første gang jeg så Noah, der var det til en Øens Hold træning. Jeg bemærkede hans fantastisk lette og glidende løb med bolden, der fik mig til at tænke på Christians Eriksens måde at bevæge sig på. Jeg ved godt, at det er nogle rigtig store ord om en så ung fodboldspiller, men letheden ved at bevæge sig med bolden var det første, jeg bemærkede ved Noah, og der begyndte jeg at tænke på Christian som ung, siger Tonny Hermansen og fortsætter:

- Noah er anfører på vores U15, og det er han, selvom han ikke er en højtråbende type. Han har udviklet sig koloenormt i det halvandet år, han har været i klubben, og han er en leder ved sin måde at spille på. Derudover har han her i efteråret udviklet sig i en retning, hvor han er blevet stærkere verbalt, men også mere forlangende – både omkring sine egne præstationer, men også omkring sine holdkammeraters. Han er enormt løbestærk, og nu er næste step, at han skal blive endnu mere gennembrudsstærk. Jeg er overbevist om, at han har det i sig, men det bliver det, vi skal have frem som det næste, og det bliver kanonspændende at arbejde med, siger Tonny Hermansen.

Noah Lassen kom til OB, da han blev U14-spiller. Indtil da havde han spillet hos vores samarbejdsklub Glamsbjerg IF, der er en del af Øens Hold. Selvom han kom til OB sent, så har han altid troet på, at det var muligt at spille sig til en kontrakt.

- Det har været min drøm, siden jeg var lille at skrive kontrakt med OB. Jeg kom lidt sent ind til OB, men selvom jeg kommer fra en mindre klub, så har jeg altid drømt om at komme til OB. Jeg har altid jagtet at blive bedre, hver gang jeg er gået på træningsbanen. Mit mål, da jeg spillede i Glamsbjerg, var at komme til OB, og da jeg så kom til OB, var målet at spille mig til en kontrakt. Derfor er det fedt, at jeg i dag kan skrive under på en, siger Noah Lassen og fortsætter:

- Mine spidskompetencer er, når jeg har bolden, hvor mine halvtliggende og mine førsteberøringer er nogle af de ting, jeg er bedst til. Derudover er jeg forholdsvis hurtig af en central midtbanespiller at være. Jeg har skrevet en 3-årig kontrakt, og nu skal jeg bruge tiden på at udvikle mig selv endnu mere – både på banen, men også udenfor banen, siger Noah Lassen, inden han løb på banen til endnu et træningspas i Ådalen.

At Noah Lassen kommer fra Glamsbjerg IF, som er en af de mindre klubber i Øens Hold, beviser ifølge Tonny Hermansen hvor vigtigt det er, at Øens Hold er et så stærkt og bredt klubsamarbejde med hele øen.

- Noah er et godt eksempel på, at man ikke på forhånd kan sige, hvor de dygtige spillere kommer fra. De kan uddannes i Glamsbjerg, Svendborg, Næsby, Krogsbølle eller en anden af vores mere end 100 samarbejdsklubber. Det er fedt, at vi har så stort et grundlag med vores mange samarbejdsklubber, og det her er et bevis på, at alle klubber arbejder fantastisk med de unge fodboldspillere. Nogle gange kommer spillerne så op på et stadie, hvor de har brug for mere udfordring. Det stadie ramte Noah ved overgangen til U14, hvor han kom til OB, efter en del år i Glamsbjerg, hvor de har arbejdet godt med ham, så der skal lyde en stor ros til dem i Glamsbjerg for det store arbejde, siger Tonny Hermansen.

Annonce