Nu kan du sikre dig sæsonkort til 2020/2021
Nyt fra OB

Nu kan du sikre dig sæsonkort til 2020/2021

28 apr 2020

Efter utallige opfordringer fra stribede fans har vi valgt at starte sæsonkortsalget allerede i april, og det er derfor nu muligt at sikre sig sæsonkort til den kommende sæson.

Det er med blanke øjne og bankende hjerter, vi har kunnet tage imod den utrolige støtte, vi har oplevet fra fans og sæsonkortholdere i denne tid. For at imødekomme et af de store ønsker, starter vi derfor allerede nu vores sæsonkortsalg for den kommende sæson.

Du sikrer dig dit sæsonkort her

Større udvikling for det ny sæsonkort

Det nye sæsonkort har gennemgået en større udvikling i forsøget på at skræddersy det bedst muligt for vores mange sæsonkortholdere.

Det betyder, at det fysiske sæsonkort efter næste sæson skal beholdes år efter år, så du fra sommeren 2021 blot skal forny kortet online, hvorefter dit eksisterende kort giver adgang til stadion.

Vi har desuden tilføjet en helt ny kategori - ung u/18 år – så unge mellem 14 og 17 år nu kan få et billigere sæsonkort end voksne over 18 år. I den forbindelse siger vi farvel til sæsonkorttyperne: Odense 1887, Premium og OB Junior, da disse samles i de to nedenstående sæsonkorttyper:

  • Det traditionelle sæsonkort med engangsbetaling for hele sæsonen. Denne type fås både som fysisk og digitale kort.
  • Sæsonkortabonnement hvor betalingen er månedligt opdelt. Denne type er 100% digital. 

Du sikrer dig dit sæsonkort her

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik