Annonce
Annonce
- Nu skal vi gøre arbejdet færdigt
3F Superliga, Førsteholdet

- Nu skal vi gøre arbejdet færdigt

26 jul 2020
Annonce

Oliver Christensen og resten af OB-truppen spiller søndag eftermiddag anden af to kampe AC Horsens i Europa Playoff, og der skal kæmpes til det sidste, mener vores unge målmand.

Annonce

Torsdag aften tog Striberne et vigtigt skridt jagten på en Europa League-billet, da vi slog AC Horsens 3-1 på hjemmebane. Men selvom udgangspunktet er stærkt, skal vi ikke hvile på laurbærerne i Horsens, mener vores stærke målmand Oliver Christensen.
- Det er et godt udgangspunkt at tage til Horsens med, men alt kan selvfølgelig ske. Der er 90 minutter mere at spille i, så nu skal vi op og kæmpe til det sidste. Vi har sat os selv i en god situation, men nu skal vi gøre arbejdet færdigt.

Det er vigtigt, at vi kommer ud med udtryk, der er offensivt, så vi kan få lukket kampen, mener ”OC”.
- Vi skal sørge for, at vi kommer op og får scoret et mål for at gøre det sværere for Horsens. Det er klart, vi går efter at vinde kampen, men vi skal også huske, at vi fører 3-1. Så det er med at finde en god balance mellem at gå til angreb og lukke af for dem, siger han og fortsætter:
- Vi skal ikke ende ud i, at vi står med alle elleve i eget felt. Vi skal frem og presse dem, så vi kan vinde kampen.

Torsdagens kamp mod Horsens var rig på dueller og fuld af fight. Søndag skal vi til deres hjem, som er notorisk for at huse hårdt spillede kampe. Her skal vi være gode til at stå imod og blæse til angreb selv, mener ”Gribben fra Kerteminde”.
- Horsens har jo et resultat, de skal jagte, så de kommer formentlig til at prøve at presse os i bund. Men det skal vi undgå, ligesom vi skal tage brodden af deres pres ved at holde i bolden selv. Vi ser gode muligheder i forhold til omstillinger, som vi har været skarpe på.

Kampen er anden af to kampe mod AC Horsens, og hvis vi ender med at vinde samlet, skal vi møde nummer tre fra mesterskabsspillet, som kan blive enten AGF eller FCK.

Der er kampstart på CASA Arena Horsens klokken 14, og du kan følge kampen på TV3 Sport.

Annonce