Annonce
Annonce
- Nu skal vi jagte i stedet for at undgå
3F Superliga

- Nu skal vi jagte i stedet for at undgå

13 maj 2021
Annonce

Jeppe Tverskov har stor tro på, at vi kan tage sejren, når vi fredag aften møder Vejle Boldklub på udebane i en kamp, hvor Tverskov forventer, at det vil gavne os, at vi nu kan jagte i stedet for at undgå.

Annonce

Fredag aften spiller vi den tredjesidste kamp i Kvalifikationsspillet, hvor Vejle Boldklub er modstanderen. Den store forskel på denne runde og den seneste runde er, at vi nu er matematisk sikret en ny sæson i 3F Superligaen. Det samme er Vejle Boldklub, og det er ifølge Jeppe Tverskov noget, der kan få betydning for, hvordan fredagens kamp mod Vejle Boldklub kommer til at udvikle sig.

- Vi er nu matematisk sikret, og det gør, at vi nu kun skal koncentrere os om at se fremad. Vi kan stile efter syvendepladsen, men det er der foruden os tre andre hold, der også kan, så det kan blive et tæt løb til det sidste.

- Sekspointskampene mod holdene under os er der ikke flere af, efter vi nu er sikret, og det gør forhåbentlig, at vi kan smide noget nervøsitet væk, når vi spiller. Jeg både tror og håber i hvert fald på, at det kan gøre, vi kommer til at spille mere frit og komme mere ud over stepperne. Vi skal forsøge at kontrollere kampene med et højere pres. Det er det, der har fungeret rigtig godt for os på det seneste, og det er det, vi skal tage med til Vejle, fortæller Jeppe Tverskov.

Fredagens modstander, Vejle Boldklub, har i denne sæson været vores onde ånd. Jyderne har trukket det længste strå i alle tre indbyrdes kampe, selvom de to seneste har været særdeles jævnbyrdige, og vi i den første fik et tidligt rødt kort. Jeppe Tverskov synes da også, vi skal møde et hold med masser af kvalitet.

- Vejle har et godt hold. De har nogle spillere, der på dagen kan ramme et rigtig højt niveau. De har individualister, der er svære at spille mod, hvis man bliver isoleret til en-mod-en-situationer mod dem, og generelt er de et hold, der er gode på bolden, og som har et hold, der kan angribe en kamp offensivt, siger Tverskov.

Selvom der er masser af rosende ord om modstanderen, så har vores forsvarsgeneral også stor tro på os selv.

- Vi har også et rigtig godt hold. Vi har masser af tro på tingene, og det har vi i særdeleshed efter vores præstationer på det seneste. Især hjemme i Odense har vist energi og en offensiv indstilling til kampene, og det er også sådan, vi skal gøre det i morgen. Vi er i en situation nu, hvor vi skal jagte i stedet for at undgå, og det håber jeg, man kan se på kampen.

Kampen mod Vejle Boldklub spilles på Vejle Stadion fredag aften klokken 19.00. Der er ikke adgang for Stribede fans til kampen, så i stedet må du tænde for fjernsynet. Her er det Eurosport 2, der viser kampen, og de starter med at sende deres optakt klokken 18.00.

Annonce