Det sluttede uden scoringer, da Striberne onsdag spille træningskamp mod Rapid Wien, som ligger nummer tre i Østrig.

­­Træningskamp
Onsdag 29. januar, kl. 13.00, Belek
OB – Rapid Wien 0-0 (0-0)

Træningslejren i tyrkiske Belek er godt i gang, og onsdag eftermiddag var Striberne for første gang i kamp, da de mødte det østrigske tophold Rapid Wien på en skøn græsbane hos deres hotel. OB og Rapid Wien tørnede for præcis et år siden også sammen i Tyrkiet, og her vandt Striberne med 5-2 i en kamp, hvor den første halve time blev afgørende. Her var OB foran med 4-0, men det stod hurtigt klart, at onsdagens kamp ikke ville forløbe på samme måde.

Det var tæt fra første fløjt, og det var to velorganiserede mandskaber, som stod overfor hinanden. Boldomgangen var fornuftig fra begge hold, men den defensive organisation var på mindst samme niveau, og derfor var det særdeles småt med chancer i kampen.

Derfor endte første halvleg ganske logisk uden scoringer, Aron Elís Thrándarson en enkelt gang var ved at bryde igennem til en stor chance.

Fra anden halvlegs start blev Thrándarson skiftet ud, mens Mads Frøkjær-Jensen kom på banen, og det var ikke en udskiftning, som ændrede det store på kampbilledet. Det var fortsat småt med chancer og jævnbyrdigt på boldbesiddelsen.

Efter en times spil kom kampens første store chance, og det var østrigerne, der brød igennem. Til sidst kom Taxiarchis Fountas alene igennem, men duellen mod Oliver Christensen kom vores stærke keeper bedst ud af med en flot fodparade.

Allerede i minuttet efter var det så til gengæld tæt på en stribet scoring. Et godt gennemspillet angreb gav Jebali en chance fra en spids vinkel, men ligesom i den anden ende, var det målmanden, der kom stærkest ud af duellen.

De østrigske spillere blev mere og mere møre, mens OB’s spillere på banen blev yngre og yngre, og kort efter var OB igen tæt på at bringe sig foran, og igen var det Jebali, som var tæt på, efter Ryan Johnson Laursen strøg igennem på højrekanten, hvor han fra mållinjen smed et fladt indlæg ind i boksen.

Få minutter senere kom OB igen frem til en glimrende mulighed, men der manglede kvalitet i afslutningen.

Dermed sluttede det hele, som det startede i en god og tæt træningskamp mod den østrigske Bundesligas nummer tre, Rapid Wien.

Oliver Christensen – Kasper Larsen (Marco Lund, 60.), Jeppe Tverskov (Daniel Obbekjær, 70.), Alexander Juel Andersen (Mathias Brems, 70.) – Ryan Johnson Laursen (Oliver Lund, 70.), Troels Kløve (Tarik Ibrahimagic, 70.), Jens Jakob Thomasen (Janus Drachmann, 70.), Aron Elís Thrándarson (Mads Frøkjær-Jensen, 46.), Jacob Barrett Laursen (Kingsley Madu, 70.) – Sander Svendsen (Mikkel Hyllegaard, 70.), Issam Jebali (Max Fenger, 70.)

Mandag 3. februar, kl. 13.00 (dansk tid) OB – Rubin Kazan, Belek (Tyrkiet)