Annonce
Annonce
Ny klubrekord i solgte sæsonkort
Nyt fra OB

Ny klubrekord i solgte sæsonkort

04 aug 2022
Annonce

For fjerde sæson i træk har vi sammen sat klubrekord for antallet af solgte fan-sæsonkort, da over 4.100 fynboer nu har købt sæsonkort til vores hjemmekampe.

Annonce

Mange fynske fodboldhjerter banker for OB, og derfor oplever vi kamp efter kamp en imponerende opbakning fra fansene i Odense. Det understreges nu også på tydeligste vis, da over 4.100 fodboldfans har valgt at sikre sig fast adgang til klubbens hjemmekampe ved at købe et sæsonkort.

- Vi er både beærede og taknemmelig for, at vi nu for fjerde sæson i træk sætter rekord for salget af fan-sæsonkort i OB. Aldrig før har så mange OB-fans købt sæsonkort til Nature Energy Park, og vi vil gerne sige tusind tak for støtten til alle vores loyale sæsonkortsholdere, som skal vide, at hver en stribe tæller, siger Jack Jørgensen, der er kommerciel chef i Odense Boldklub.

Udover et imponerende højt antal sæsonkort, så har sæsonkortet på abonnement også vist sig som et stort hit, da antallet af abonnementer nu har overhalet antallet af traditionelle sæsonkort, der tegnes for en sæson ad gangen.

- Gennem sommeren og hele den seneste sæson har fællesskabet omkring klubben vokset sig større og stærkere, og derfor er jeg også stolt, når vi nu kan sætte hak ved flere af de strategiske mål, som vi satte os, da vi sidste sommer præsenterede klubbens strategi frem mod 2026; nemlig at antallet af solgte fan-sæsonkort skulle runde 3.000 i sæsonen 22/23, og at antallet af sæsonkort på abonnement skulle overstige antallet af traditionelle sæsonkort, siger Jack Jørgensen.

Du kan stadig nå at købe sæsonkort til alle OB’s hjemmekampe, og køber du dit sæsonkort som abonnent inden AGF-kampen på søndag, så får du adgang til alle tre hjemmekampe i den kommende måned for bare 69,- kr. I den periode venter der hjemmebaneopgør mod AGF, AC Horsens og Viborg FF.

Du sikrer dig dit sæsonkort på abonnement fra 69,- pr. md. lige her.

Annonce