Ny rekord: OB og Albani giver gratis øl søndag
3F Superliga

Ny rekord: OB og Albani giver gratis øl søndag

25 feb 2020

Antallet af sæsonkort til Stribernes hjemmekampe har aldrig været højere, og derfor belønner OB og Albani sæsonkortholdere med gratis øl eller vand søndag mod Silkeborg IF.

Der er rigtigt mange, der gerne vil på Nature Energy Park, når Striberne spiller. Faktisk så mange, at den gamle rekord for antallet af sæsonkort nu er faldet.

- Vi er meget glade og stolte over, at antallet af sæsonkort nu er det højeste i OB´s historie. Den gamle rekord er tilbage fra sæsonen 2013/2014. Vi har igennem hele 2019 oplevet en fantastisk opbakning fra vores fans og det er vi virkelige taknemmelige for. Det stærke fællesskab og sammenhold imellem fans og klub er fortsat ind i 2020, hvor vi havde knap 10.000 tilskuere på lægterne til kampen mod Brøndby d. 16. februar.

- Vi har arbejdet målrettet på at gøre stadionoplevelsen så attraktiv og hyggelig som muligt ved at skabe en forbedret ramme om OB’s kampe, som vores fans har efterspurgt. Nu er klubrekorden for flest sæsonkort slået, og det bekræfter os i, at vi er på rette vej i forhold til vores ambition om at gøre Nature Energy Park til hele Fyns hjemmebane, siger kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen.

Den flotte opbakning kvitterer vi nu for ved sammen med Albani at tilbyde alle sæsonkortholdere en gratis øl eller sodavand til kampen mod Silkeborg IF, som vi møder søndag kl. 14 på Nature Energy Park.

Den hidtidige rekord blev sat for seks år siden, og vi kan nu glæde os over, at 3.961 fans er udstyret med et sæsonkort lige nu.

Vil du sætte yderlige skub i antallet af sæsonkort, kan du købe et her.

Vil du købe en billet til kampen OB-Silkeborg IF, kan du gøre det her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik