IMG_1362

26.10.2019 17:48

U19-drengene vandt endnu en gang, da det på udebane blev til 3-1 over Silkeborg. Det var Stribernes niende sejr i træk.

1-3 Max Fenger (90.)

U19-drengene spillede lørdag eftermiddag sæsonens niende kamp, da de gæstede Silkeborg IF på JYSK Park. Hjemmeholdet indtog tredjepladsen i U19-Ligaen, og Striberne var suverænt tophold med maksimumpoint efter de første otte runder.

Denne lørdag var det dog hjemmeholdet fra Silkeborg IF, som kom bedst fra start i kampen. Boldomgangen fra Striberne var for langsom, og der manglede kreativitet i spillet. Derfor fik SIF overtaget, og det var også dem, der virkede farligst. Hans Christian Bernat i OB-målet leverede et par glimrende redninger i kampens første halve time, så stillingen fortsat var 0-0.

I kampens 31. minut gik den dog ikke længere. En bold blev spillet frem på Silkeborg-angriberen Alexander Lind. Han tog bolden til sig, tog et træk og sparkede den i kassen og bragte hjemmeholdet foran.

Det var som om, det var, hvad Striberne havde brug for. Herefter blev der skruet på knapperne, og ikke engang fem minutter efter var der bragt balance i regnskabet ved Max Fenger, der samtidig sparkede sig op som OB-topscorer i den igangværende sæson med målet til 1-1, som var stillingen ved pausen.

Fra anden halvlegs start satte Silkeborg IF sig tungt på kampen. De pressede på mod OB-målet, og var i flere omgang farlige. Hans Christian Bernat i OB-målet viste her flere eksempler på, hvorfor han er en del af førsteholdstruppen i OB, og han havde stor ære i, at det efter en time fortsat stod 1-1 på måltavlen.

Herefter var det som om, at Striberne fik en tand bedre kontrol over kampen. Kæderne kom længere frem, og boldomgangen blev både hurtigere og mere præcis. Det gjorde, at Striberne begyndte at skabe muligheder, mens der blev lukket bedre af i den anden ende af banen.

Selvom Silkeborg IF havde været det stærkeste hold, stod man med fornemmelsen af, at OB-holdet der har medvind, ville lave målet til 2-1, da de fik bedre styr på kampen – og det var lige præcis, hvad der skete efter 76 minutters spil. Rasmus Nissen sendte et hjørnespark ind i feltet. SIF-keeperen steg til vejrs for at bokse den væk, men han ramte den skævt, og i stedet for at bokse den væk, boksede han den ind i eget net, så Striberne kom på sejrskurs med en scoring til 2-1.

I perioden efter målet fortsatte Striberne med at se fornuftige ud. Spillet foregik på hjemmeholdets banehalvdel, og OB trykkede på for at lave endnu en scoring. I den anden ende fik Silkeborg IF ofte sendt bolden frem til en duel, hvor indskiftede Jonathan Khemdee var suveræn til at afvise forsøgene fra hjemmeholdet.

Det var en fin periode, og i overtiden fik OB lukket opgøret ved Max Fenger, som scorede sit andet mål i kampen. Mikkel Michelsen trykkede af fra distancen, så SIF-keeperen kun kunne halvklare skuddet. Det gav en ripost, som Max Fenger var hurtigt over, og han sendte uden problemer kuglen i nettet.

Dermed endte det med en sejr på 3-1 ude mod Silkeborg IF i en kamp, hvor Striberne kendte sin besøgelsestid, og Hans Christian Bernat samtidig var afgørende i den anden ende af banen.