Annonce
Annonce
Nye tider: Så nemt kommer du på stadion
Nyt fra OB

Nye tider: Så nemt kommer du på stadion

31 jan 2020
Annonce

I OB arbejder vi hele tiden på at forbedre stadionoplevelsen, når du besøger Nature Energy Park. Derfor har vi brugt vinterpausen til at lave nogle ændringer, der kommer dig til gode.

Annonce

Vi kan ikke få nok af vores fans, og vi påskønner hver og en af jer, der støtter klubben og møder op i al slags vejr for at se Striberne i aktion.

Derfor vil vi gerne gøre noget ekstra for jer, og gennem vinterpausen har vi ikke ligget i hi, men arbejdet på forbedringer, som gør det endnu federe og nemmere at komme på Nature Energy Park.

Send billetter til en ven

Er du forhindret i at komme på stadion, så kan dit sæsonkort gøre gavn for en anden. Billetter og sæsonkort kan nu sendes digitalt, og man kan se på billetten eller kortet, hvem man har sendt det til. Du skal blot gå ind på ”Mine billetter” under ob.dk/billet, hvor du kan trykke på ”Send billet/kort”. Du behøver ikke engang at have en profil, hvis du skal have tilsendt en billet, og du behøver heller ikke at downloade billetten til din Wallet først.

Husk, at man deler hele sæsonkortet, og modtageren skal derfor selv slette det efter brug.

Spar på papiret og gør en forskel for miljøet

Hos OB tænker vi også på miljøet, og derfor behøver du ikke længere at printe din billet, når du skal igennem indgangspartierne. Når du køber billetten online, kan du nemlig bare scanne din telefon, og så er du inde. På den måde skal du ikke bøvle med at printe, og du er med til at skåne miljøet.

Hvis du vil hurtigere ind og finde en god plads, anbefales det at scanne mobilbilletter frem for pdf-billetter.

Nemt med et sæsonkortabonnement

Har du sæsonkortabonnement, kan du nu selv ændre dine betalingsoplysninger, hvis kortet eksempelvis er udløbet. Under ”Mine kort” opdaterer du bare dine oplysninger, og så er du klar til at komme på stadion igen. Du kan ligeledes se dine månedlige betalinger under afsnittet ”Mine betalinger”.

Vi håber, I vil tage godt imod de nye muligheder for billetter og sæsonkort. Husk, at du stadig kan sikre dig fast adgang til alle OB’s hjemmekampe i 3F Superligaen for kun kr. 69,- om måneden.

Køb sæsonkortabonnement her.

Annonce