IMG_0029

12.08.2019 15:54

Vi sad på kampen, men måtte vente til sidst med at sætte det afgørende stød ind.

Reserveligaen
Mandag d. 12. august, kl. 14.30, Nature Energy Park
OB – AC Horsens 2-1 (1-0)
1-0 Issam Jebali (41.)
1-1 Sebastian Avanzini (Str. 61.)
2-1 Mikkel Hyllegaard (79.)

Vi startede denne sæsons Reserveliga-turnering op med en kamp mod AC Horsens på Nature Energy Park, og det blev til en sejr på 2-1.

Vi sad på spillet fra start og havde flere gode chancer. Både Anders K. Jacobsen og Moses Opondo havde forsøg på kassen, men skuddene gik lige udenom.

Efter den indledende dominans kom Horsens lidt mere med i kampen, og Mikkel Qvist var tæt på at heade dem foran, men bolden gik forbi. Også et udmærket opspil med en et-to kombination var ved at skabe problemer, men vores målmand Hans Christian Bernat kunne se forsøget gå udenom.

Han var meget påpasselige i et par situationer, men så begyndte spillet at vende til stribet fordel igen. Julius Eskesen stod fadder ved flere hjørnespark, hvor der var optræk til chancer, men vi skulle hen til fem minutter før pausen, før der var mål.

Moses Opondo fik i venstresiden af feltet afsluttet, ACH-keeper Mate Delac gav en retur, og så støvede Issam Jebali bolden op og prikkede den ind til pauseføring 1-0.

Gæsterne startede anden halvleg med at skifte tre mand ud og satte fra start tryk på. Det betød mere arbejde til ”HC” i målet, men han tog sig fint af forsøgene.

I den anden ende var der til gengæld fare på færde, når vi kom tromlende. Først satte Issam Jebali Julius Eskesen op, men den sidste aflevering manglede en centimeter eller to. Dernæst spillede Mads Frøkjær-Jensen en glimrende bold til Moses Opondo, som vendte rundt, satte et par mand og afsluttede, men bolden tog stolpen. Returen fra Anders K. Jacobsen blev blokeret.

Efter en times spil var Kingsley Madu uheldig at lave straffe, som Sebastian Avanzini omsatte sikkert. Ikke just retfærdigt bedømt ud fra spil og chancer. Vi skiftede kort efter tre mand, så Mikkel Hyllegaard, Jonathan Harboe og Teitur Magnusson kom ind i stedet for Moses Opondo, Issam Jebali og Jens Jakob Thomasen.

Madu havde kort efter en glimrende stikning til Julius Eskesen, men Delac kom godt ud og reddede. Selvsamme Eskesen havde et godt skud et par minutter senere, men igen var Delac over forsøget. Til gengæld kunne han ikke gøre noget ved det skud, som Mikkel Hyllegaard satte i nettet med lidt over 10 minutter igen.

Jonathan Harboe sendte Madou af sted i venstre side. Hans aflevering lå lige lidt bag Eskesen, men Hyllegard fulgte flot op og bankede bolden ind med venstre. Kort efter gik Jonas Skytte ud og blev erstattet af Oska Bagge, mens Anders Klynge kom ind i stedet for Mads Frøkjær-Jensen.

Der skete ikke ret meget mere, og derfor kunne vi tage en sejr på 2-1 i den første kamp i denne sæsons Reserveliga.

Træner Henrik Hansen sagde efter kampen:

- Det var en kamp, hvor vores niveau svingende for meget. Derfor kom de også tilbage i kampen, men heldigvis fik vi sikret sejren til sidst. Det var en kamp, som jeg forventede, at vi ville vinde, men vi ramte ikke vores topniveau hele vejen igennem. I første halvleg spillede vi mod et hold, der stod lavt, men vi fik alligevel spillet os godt igennem. Der var god bevægelse, fine, tekniske detaljer og hurtige pasninger, men vi får ikke slået nok kapital af det målmæssigt. Vi laver for mange uprovokerede fejl og træffer nogle forkerte beslutninger indimellem. Der var dog mange, der fik minutter i benene, og dermed holder vi truppen kampklar. Så var det godt, at vores angribere scorede mål, og det er også en kvalitet at kunne vinde på en ujævn dag.

Hans Christian Bernat – Jonas Skytte (Oska Bagge, 82.), Alexander Ludwig, Daniel Obbekjær, Kingsley Madu – Moses Opondo (Jonathan Harboe, 67.), Jens Jakob Thomasen (Teitur Magnusson, 67.), Julius Eskesen, Mads Frøkjær-Jensen (Anders Klynge, 84.) – Issam Jebali (Mikkel Hyllegaard, 67.), Anders K. Jacobsen

Peter Bergman, Jonathan Harboe, Anders Klynge, Teitur Magnusson. Oska Bagge, Mikkel Hyllegaard