OB besøger Vestre Skole
Nyt fra OB, Øens Hold

OB besøger Vestre Skole

16 mar 2018

Vestre skole fik tirsdag d. 13/03 fint besøg af spillerne Tverskov, Marco Lund og Thomas Mikkelsen

Vestre skole, fik tirsdag d. 13. marts, fint besøg af spillerne Jeppe Tverskov, Marco Lund og Thomas Mikkelsen fra OB’s 1. hold. En dag fyldt med stor iver og begejstring hos de mange elever – en dag, som for os i Odense Boldklub, er vigtig på mange parametre, da vi hele tiden bestræber os på, at dyrke sammenholdet og tage ansvar for gode hensigter i og omkring Odense.

1 / 17

Jesper Thygesen, skoleleder af Vestre skole, tog pænt imod spillerne og fulgte dem ind til to 4. klasser der sad forventningsfuldt og ventede på spillernes ankomst. Eleverne havde forberedt en masse spørgsmål som gik på alt fra deres venskaber i OB, deres fortid, deres fritid, hvor meget de tjente og meget, meget mere - selv ikke på en overskyet tirsdag var motivationen og entusiasmen svær at spotte hos de mange søde elever.

Efterfølgende afsluttedes dagen, til stor jubel hos endnu flere forhåbningsfulde børn, i gymnastisksalen. Autografskrivning og uddeling af fodboldbolde stod på programmet og som man troede det ikke kunne blive meget bedre, så havde 5 skønne piger, til stor overraskelse hos spillerne, forberedt en lille OB-dans. Den blev opvist for alle i gymnastisksalen og der var ikke et øje tørt. Eleverne kunne takke af og spillerne drage tilbage til Ådalen - alle et kæmpe stort smil rigere.

Der skal lyde et stort tak for en rigtig dejlig dag fra alle os i Odense Boldklub.