OB er U13 pokalmestre
Nyt fra U13, Akademi

OB er U13 pokalmestre

29 jun 2019

Kun en U13-spiller var på holdet, men det gjorde ingenting, da vi i dag slog Svendborg fB med 2-1 i den fynske U13 pokalfinale.

U13, DBU Fyn pokalfinale
Lørdag d. 29. juni, kl. 10.00, Nr. Åby
OB – Svendborg fB 2-1 (1-1)
0-1 Anton Jensen (15.)
1-1 William Martin (20.)
2-1 Asger Lohmann (42.)

Kampens forløb:
Første halvleg blev på Svendborgs præmisser, hvor de satte sig på begivenhederne med megen fysik. De kom så også foran, da vi ikke vi tacklet af, så Anton Jensen kunne gå igennem og score.

Efter 20 minutter kom så vores udligning, da Tobias Hansen lavede en super detalje på siden af feltet, og William Martin kunne efterfølgende sende bolden i det lange hjørne på smukkeste vis. Herefter satte vi os på spillet med lidt hurtigere fødder og sluttede første halvleg klart bedst af.

I anden omgang startede vi bedst og producerede et hav af chancer. Der var overskud fra Stribernes side, og derfor var sejrsmålet ganske fortjent. William Martin sparkede igen mod det lange hjørne, og her fik indskiftede Asger Lohmann bugseret bolden det sidste stykke over stregen.

Det er jo egentligt en U13 pokalfinale, men grundet en fejl ligger både U13 pokalfinalen og finalen om de Jysk/Fynske mesterskaber samme dag, og da OB er i begge finaler, så måtte der tænkes i alternative baner.

Derfor var det kun målmand Luka Samuelsen fra U13-holdet, der var i truppen. Ellers bestod den af syv U12 spillere og en enkelt U11-spiller, nemlig matchvinder Asger Lohmann.

Kommentar fra U12-træner Nicolas Hedeman:
- Vi er super stolte over at vinde denne finale, som vi fik muligheden for at spille. Den sidste måned er gået med lidt afspadsering, men vi strammede os an, da det gjaldt. Det er simpelthen en af de fedeste kampe, vi har spillet, og jeg er sindssygt stolt af drengene. Jeg skal jo have dem i næste sæson, så det her er et lille pitstop, inden vi ses igen. Hele holdet spillede godt, og der var rigtigt mange gode og individuelle præstationer.

OB’s holdopstilling:
Luka Samuelsen – Richard Emil Helveg, Oskar Holst, Tobias Hansen, William Mahler, Jonathan Bisgaard, William Martin, Fimm Nathiban
Bænken: Asger Lohmann

Kl. 14 spiller U13-holdet kampen om det Jysk/Fynske mesterskab.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik