Annonce
Annonce
OB Esport er klar til playoff og FIFAe Club World Cup
OB Esport

OB Esport er klar til playoff og FIFAe Club World Cup

16 dec 2020
Annonce

Drengene fra OB Esport går et par spændende dage i møde, når den onsdag og torsdag står på henholdsvis playoff i eSuperligaen samt deltagelse i klubverdensmesterskaberne.

Annonce

OB Esport har stadig gode muligheder for at komme med i eSuperligaens Finals, efter drengene tirsdag sikrede sig en plads i playoff. Playoffkampen bliver vist på TV3 Max, den spilles onsdag den 16. december klokken 18.00, og modstanderen er FC Midtjylland. Tidligere på sæsonen slog vi FCM med 4-2, og onsdag aften er det igen kun en sejr, der tæller, når det er en direkte duel om en plads i eSuperligaen Finals, der spilles den 27. december.

En vigtig kamp for Striberne denne onsdag, men uanset hvordan det går, så skal OB Esport allerede i aktion igen torsdag, når drengene skal spille med i det fineste selskab. Igen i år er vi nemlig med i FIFAe Club World Cup, som er klubverdensmesterskaberne i FIFA.

Her stiller vi med Don Oli samt vores talentspiller Emil Mikkelsen. Vores første kamp i FIFAe Club World Cup er mod italienske Parma, og der er kampstart torsdag den 17. december klokken 18.30.

Du kan altid holde dig opdateret omkring OB Esport på holdets Facebook-side, som du finder her.

Annonce