Annonce
Annonce
OB Esport ligger lunt i svinget til deltagelse i finalerne
OB Esport

OB Esport ligger lunt i svinget til deltagelse i finalerne

07 dec 2020
Annonce

OB Esport har lagt fint fra land, hvor vi aktuelt ligger nummer 10, men har samme antal point som nummer 7. Hvis man ikke har kunnet følge med i de første runder, så er der her en kort opsummering.

Annonce

Vi ramte en god bølge til at starte med, hvor vi vandt de to første kampe. Herefter faldt vi dog af surfbrættet, da vi tabte tre i streg. De sidste to mod Brøndby og FCK var meget snævre og uheldige nederlag, så det var bare op på brættet igen.

Det bølgede opad, da vi slog eSuperligaens daværende og nuværende førerhold, AaB, hvorefter vi efterlod sidste sæsons finalemodstandere fra Vejle BK i vores slipstrøm og slog dem med 5-4. Herefter slog vi FC Midtjylland, som vi altid har det godt imod.

Om sin formstærke spiller KAZ siger Team Manager, Aske Isaksen:

- I hele det her er KAZ personligt virkelig godt kørende. Han lå nummer 1 på eSuperligaens power ranking to runder i streg, og det var helt fortjent, siger Isaksen og fortsætter om den nuværende situation:

- Vi har ramt en lav bølgedal lige for tiden, hvor vi har været uheldige og tabt til Randers FC og SønderjyskE, som er godt kørende i denne sæson.

Nu ser vi frem til atter at ramme en god bølge, når vi tirsdag spiller mod AC Horsens, ligaens bundhold, og Esbjerg fB, som ligger på pladsen under os, selvom de dog er seks point efter os.

Tirsdagens modstander AC Horsens har blot vundet en enkelt kamp i eSuperligaen i år, hvor onsdagens modstander fra Esbjerg har vundet tre kampe.

Efter de første ti kampe ligger vi i øjeblikket på en delt syvendeplads med 15 point og blot seks point op til top-4. Vi ligger godt til i forhold til at få en plads i playoff-spillet, hvor formatet er som følger:

Top-4-holdene er automatisk i finalerne. Herefter skal der fire hold mere med fra dem, der ligger nummer 5-12 efter 15 runder. Nummer fem vælger modstanderen blandt holdene, der ligger nummer 9-12, nummer seks vælger så fra de tre resterende og så fremdeles.

Vi ligger altså lunt i svinget til at skulle kæmpe om en plads i finalerne, hvor det kun er vores målscorer, der holder os fra at kunne vælge modstander efter 15 runder.

Den er der fem kampe tilbage at pynte på, hvor vi starter mod to hold, der ligger under os i form af AC Horsens og Esbjerg fB.

Annonce