Annonce
Annonce
OB Esport nærmer sig playoffs
OB Esport

OB Esport nærmer sig playoffs

10 maj 2021
Annonce

Vores talentfulde FIFA-spillere på OB Esport nærmer sig en plads i Playoffs i eSuperligaen. Der resterer tre runder, og tirsdag bliver det afgjort, om drengene kvalificerer sig.

Annonce

Don Oli, Kaz og Kallestrup har sat en stærk slutspurt ind i dette års eSuperliga. Efter en hård start på sæsonen har drengene vundet tre af de fire seneste kampe i eSuperligaen, og det har sendt os op på en af de playoff-givende placeringer.

Der resterer endnu tre kampe for Striberne, og mandag aften venter den første af tre gysere, når FC Helsingør, som vi ligger side om side med i tabellen, er modstanderen.

Tirsdag spilles de sidste to kampe i Grundspillet, hvor vi først møder AGF, inden sidste og måske afgørende grundspilskamp er mod Vejle Boldklub klokken 22.00.

Hvis drengene kvalificerer sig til playoffs, så venter der en spændende knald eller fald kamp i playoffs onsdag aften mellem klokken 17.00 og 20.00, inden Finals forhåbentlig venter den 1. juni.

Du kan holde dig opdateret om, hvordan det går drengene i de kommende kampe på OB Esports sociale medier samt på eSuperligaens hjemmeside.

eSuperligaens hjemmeside

OB Esports Twitter

OB Esports Facebook

OB Esports Instagram

Annonce