OB Esport´s nye spiller bringer masser af passion
OB Esport

OB Esport´s nye spiller bringer masser af passion

12 sep 2019

Nicolai Grønnemose er ny mand hos OB Esport, og han er klar til vise sit værd og vinde kampe for klubben.

Lørdag kæmpede Nicolai ”Grøn” Grønnemose sig til en plads på OB Esport, da han vandt finalen i OES og OFK FIFA-finalen på Nature Energy Park.

Han startede med FIFA 10, og siden har han trænet hårdt for at nå dertil, hvor han er i dag.

- Jeg spiller ofte meget kontrolleret med masser af pasninger og possession-orienteret spil, hvor jeg holder fast i bolden. Det her game mode gør, at man skal spille kontrolleret, og min boldomgang og ro på bolden gjorde, at jeg vandt weekendens FIFA-turnering på Nature Energy Park, fortæller han.

”Grøn” har tidligere vundet Bilka Live i Odense, ODINCON på Odense Congress Center, og i Weekend League den 6. juli var han rangeret som nummer seks i verden. Han er derfor ikke kun kommet for at sidde se til fra tilskuerpladserne.

- Det bliver interessant og lærerigt at spille med de helt store i landet. Der er en masse nye udfordringer, og jeg kan forhåbentligt bidrage med nogle sejre og masser af passion, siger han.

Grønnemose er en lokal FIFA-spiller, og derfor er han også begejstret for, at det er OB, han får chancen for at repræsentere.

- Jeg er OB-fan, jeg er tidligere kommet på stadion, og da jeg spillede fodbold i Dalum IF, hjalp jeg til i boderne på Nature Energy Park, slutter han.

Nicolai ”Grøn” Grønnemose er 17 år, går i 2.g på Faaborg Gymnasium og spiller selv fodbold i Faaborg B&IF.

Du kan følge vores nye Esportspiller på twitter her.