OB Esport sigter igen i år efter finals
OB Esport

OB Esport sigter igen i år efter finals

10 mar 2020

Onsdag aften begynder eSuperligaen, og her jagterne Striberne en plads i Finals - præcis som de var en den del af i sidste sæson.

Så er der ikke længe til, at den nye og fjerde sæson i eSuperligaen skal spilles i gang! Onsdag aften går det løs, og det bliver med et OB-mandskab, der skal forsøge at følge op på sidste sæson, hvor de overraskede alt og alle ved at blive nummer fire.

I transfervinduet er der sket en enkelt ting, så foruden ”Grøn” og ”Krøll”, som i sidste sæson spillede samtlige kampe, så er Emil ”Skifter” Skifter nu også en del af truppen. Han har tidligere spillet for Vejle Tricked Esport, og her i opstarten har han spillet rigtig flot FIFA-spil. Derfor er han også med i truppen på onsdag, hvor der er debut i OB-trøjen, men også generel debut for ham i eSuperligaen – og det glæder han sig naturligvis til.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med den nye sæson. I sidste sæson var jeg på kontrakt hos Vejle, men det blev desværre aldrig til en debut, så jeg glæder mig helt vildt meget til onsdag aften, hvor jeg får mine første minutter i OB-trøjen og i eSuperligaen.

- Vi har et rigtig godt hold her i OB, og det er blandt andet, fordi vi er gode venner – også når det ikke handler om FIFA. Det, er jeg overbevist om, kan komme os til gode – og vi kommer helt sikkert til at presse hinanden til at yde det bedste, så vi sammen kan skabe de bedst mulige resultater, siger Emil Skifter, inden han kommer lidt ind på forventningerne til sæsonen.

- Personligt har jeg ret høje forventninger, og jeg kommer ind i ligaen, uden der reelt set er nogen, der ved, hvad jeg kan. Hvis min offensiv fungerer, så er det umuligt at holde mig fra målet i en kamp. Derfor vil det da bestemt ikke gøre mig noget, hvis vores modstandere undervurderer mig lidt, for jeg er helt sikker på, at jeg kan vise dem det modsatte, siger Emil Skifter med et smil og fortsætter.

- Jeg har som sagt høje forventninger, men jeg er også helt vildt spændt. Vi vil rigtig gerne i Finals igen i år, og det vil helt afgjort være en skuffelse for os, hvis vi ikke kommer med der. Men vi må se, hvad der sker – vi kan kun overraske positivt igen i år, og det er der helt afgjort chancer for, at vi kan gøre, siger Emil Skifter.

Foruden ”Skifter” er det som nævnt ”Grøn” og ”Krøll”, der kan kommer i spil for Striberne – som på det seneste har set rigtig skarpe ud; eksempelvis er Emil ”Skifter” gået 30-0 i Weekendligaen, så det bliver uden tvivl rigtig spændende at følge Striberne.

Første kamp er som nævnt onsdag aften. Vi spiller klokken 19.45 mod AaB, og kampen vises på Viaplay. Allerede torsdag skal drengene igen i kamp, når det gælder FCK klokken 19.45. Den kamp sendes på både Viaplay og TV3 Max.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik