OB Esport sikrer placering i top 4
OB Esport

OB Esport sikrer placering i top 4

08 dec 2019

Lucas Krøll og Nicolai Grønnemose sikrede OB Esport en plads i top 4 i eSuperligaen Finals, der løb af stablen i går. AC Horsens blev endestationen for de stribede drenge i en meget tæt semifinale.

Vi har spillet over al forventning i tredje sæson af eSuperligaen, hvor vi gennem en flot tredjeplads i grundspillet havde sikret os direkte adgang til eSuperliga Finals, som fandt sted i Forum Horsens i går.

Vores første kamp var imod FC Midtjylland, og hvilket drama det blev. Nicolai ’Grøn’ Grønnemose vandt det første opgør 2-1, men Lucas ’Lucz’ Krøll måtte se sig slået 2-1, og det betød, at kvartfinalen skulle afgøres i en tredje kamp.

Her stod ’Grøn’ overfor ’Lucz’ overmand, Andreas Hedegaard, og efter et tæt opgør kunne vi bryde ud i jubel sammen med de medrejsende fans efter en 1-0 sejr. Derfor skulle vi spille semifinale imod AC Horsens, der havde slået Brøndby IF ud i kvartfinalen.

Den første kamp endte 1-1 mellem Nicolai Grønnemose og Frederik Westergaard, mens det andet opgør endte 0-0 mellem Lucas Krøll og Legind. Desværre havde de gulblusede scoret flere udebanemål end os, og derfor gik de videre til finalen, som de også endte med at vinde.

Tredje sæson af eSuperligaen er derfor ovre, men vi glæder os allerede nu til at se ’Grøn’ og ’Krøll’ i aktion i næste sæson.