OB forlænger kontrakten med Jeppe Tverskov
Nyt fra OB

OB forlænger kontrakten med Jeppe Tverskov

03 aug 2019

OB og Jeppe Tverskov har skrevet under på en kontraktforlængelse, der gælder fire år.

Vi kan i dag meddele, at Jeppe Tverskov har forlænget sin kontrakt med fire år, så den løber frem til sommeren 2023.

Sportsdirektør Jesper Hansen siger om forlængelsen:

- Jeppe er en meget vigtig spiller for OB. Han er en af de bedste midtstoppere i 3F Superligaen og er utrolig god på bolden. Dermed passer han godt til vores spillestil, hvor han er med til at sætte angrebene i gang og sikrer en hurtig boldcirkulation, så vi kan komme frem ad banen.  Han har været igennem en meget fin udvikling, siden vi hentede ham for tre år siden, og nu kan han koncentrere sig om tage det næste skridt i karrieren. Vi arbejder konstant på at optimere vores trup og forlængelsen med Jeppe er et vigtigt led i den proces. Han er en leder både på og uden for banen, og det glæder os derfor meget, at han har skrevet under på en lang kontrakt.

Selv siger Jeppe Tverskov om forlængelsen:

- Generelt har jeg været glad for mine tre år i klubben, men det er klart, at der er sket en hel del med både klubben og mig det seneste år. Vi har fået en ny spillestil, som passer godt til mig, og det betyder, at jeg har udviklet mig enormt meget. Samtidigt har klubben også rykket sig i den rigtige retning, hvor vi er blevet bedre og mere sammenspillede. Det betød meget, at vi fik en ny træner og en anden opstilling, hvor jeg både spiller i bagkæden, men også går frem og støtter midtbanen. Det er en god rolle for mig. Både jeg og klubben indikerer med denne forlængelse, at vi virkelig vil hinanden, og jeg glæder mig til at bidrage endnu mere med udviklingen i klubben. Der er sket meget i set up´et omkring holdet, og jeg kan godt lide, at klubben er ambitiøs. Det gør det virkeligt attraktivt at spille her, og jeg ser gode perspektiver for både OB og mig selv.

Vores nummer seks kom til OB fra Randers d. 1. juli 2016 og har tidligere spillet for Lyngby BK. Han nærmer sig 9000 minutters spilletid for os og har 105 kampe i stribet.