Annonce
Annonce
OB forlænger kontrakten med Samuel Juel
Akademi, Nyt fra U17, Øens Hold

OB forlænger kontrakten med Samuel Juel

27 jun 2022
Annonce

Vi er blevet enige med Samuel Juel om at forlænge kontrakten, så han fortsætter i den stribede trøje resten af sine ungdomsår.

Annonce

Samuel Juel skiftede til Odense Boldklub i 2019 fra Øens Hold-klubben Svendborg fB, og nu har han skrevet under på at blive i OB de næste to år.

- Vi er rigtig glade for at kunne forlænge med Samuel. Han kom hertil fra vores samarbejdsklub Svendborg fB, og han har udviklet sig utrolig meget. Han har nu også fået noget fremadrettet i sin forsvarspil, hvilket han også viste i forrige weekend, da han scorede et flot hovedstødsmål mod Esbjerg fB efter et hjørnespark, siger Akademichef, Tonny Hermansen, inden han fortsætter:

- Hans tidligere kontrakt udløber først næste år, men det er virkelig vigtigt for os, at vi kan forlænge den lidt tidligere, da vi kan få lov at lægge endnu et step på hans udvikling. Der er ingen tvivl om, at jeg ser en fremtidig superligaspiller i ham.

Samuel Juel var senest med til at vinde sølv i U17-Ligaen, og han er utrolig glad for at kunne fortsætte i klubben.

- Det føles rigtigt, og jeg glæder mig til at fortsætte nogle år mere. Det er en udfordring, jeg er klar til at tage op med mig selv, og med dem jeg nu skal konkurrere med. Jeg føler, at her er det rigtige sted at gøre det, siger Samuel Juel.

Samuel fik lørdag også mulighed for at prøve kræfter på førsteholdet, da han startede inde i træningskampen mod FC Midtjylland.

Annonce