Annonce
Annonce
OB forlænger med chefscouten
Nyt fra OB

OB forlænger med chefscouten

03 maj 2022
Annonce

Vi er blevet enige om en forlængelse med vores chefscout, Ole Nielsen, så den nye aftale nu løber frem til sommeren 2025.

Annonce

I arbejdet på at udvikle klubbens rekrutteringsarbejde er vi i dag blevet enige med vores nuværende chefscout, Ole Nielsen, om en forlængelse af samarbejdet, så aftalen nu løber frem til sommeren 2025.

- Jeg har sammen med vores akademichef, Tonny Hermansen, analyseret, hvordan vi skal udvikle vores rekrutteringsarbejde i OB. En del af strategien er, at vi først ser på spillere fra Akademiet og derefter ser på spillere udefra. Det kræver en chefscout med et stort kendskab til vores eget akademi, som derefter kan kortlægge behovet for spillere udefra, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

Selvom Ole Nielsen tidligere har scoutet for klubber som Leicester City, Newcastle FC og Everton, så har han siden 2016 været fuldtidsansat i OB, og det har givet ham et indgående kendskab til klubbens spillere i superligatruppen og på Akademiet.

- Ole har stor erfaring med både intern scouting og international scouting, hvilket gør ham meget kvalificeret til opgaven. Jeg er derfor glad for, at vi er blevet enige om en aftale, og jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde med Ole.

Ole Nielsen, der går under kælenavnet "Ole Spion", startede som scout for Tommy Møller Nielsen i B1909 tilbage i 1994, og da Tommy tog til OB nogle år efter, fulgte Ole Nielsen med. Det er derfor en stolt fynbo med stribet blod i årerne, der netop har forlænget aftalen med OB.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg kan fortsætte det spændende arbejde, vi er i fuld gang med i OB. Vi har en trup med rigtig mange spændende spillere, og der er også mange dygtige spillere på vej fra Akademiet, så jeg vil glæde mig over at være en del af dette i de kommende år, siger Ole Nielsen og tilføjer:

- Jeg skal sørge for, at der er en stribet tråd i vores scouting lige fra de yngste til de ældste, men når alt kommer til alt, så handler det om at få så gode spillere til OB som muligt. De skal være bedre end dem, vi har, og det er uanset, om det drejer sig om Akademiet eller førsteholdet.

Den nye aftale mellem OB og Ole Nielsen løber frem til den 30. juni 2025.

Annonce