Annonce
Annonce
OB forlænger med Markus Jensen
Akademi, Nyt fra U17

OB forlænger med Markus Jensen

10 jun 2022
Annonce

Vi er blevet enige med Markus Jensen om at fortsætte samarbejdet, så den unge U17-midtbanespiller fortsætter i klubben de næste tre år.

Annonce

16-årige Markus Jensen, som for nyligt både debuterede og scorede for U17-landsholdet til EM i Israel, fortsætter i klubben de næste tre år.

- Det er rigtig godt, at vi nu er kommet hertil, hvor vi kan skrive den anden kontrakt med Markus. Han har gennemgået en rigtig god udvikling. Markus er en sindssygt dedikeret fodboldspiller, som er teknisk stærk og kan spille med begge ben. Han har et vanvittigt godt blik for spillet, og han er utrolig hårdtarbejdende. Han er meget offensivt anlagt, men samtidig kan han også godt komme længere ned på banen. Jeg er sikker på, at vi får en topspiller ud af Markus, som allerede nu lever og ånder som en professionel fodboldspiller, siger Akademichef, Tonny Hermansen.

Markus har altid spillet i OB, og Tonny mener derfor, at han er et eksempel på godt trænerarbejde hele vejen igennem organisationen:

- I og med, at han altid har spillet i OB, har vi kunnet følge ham, siden han var helt lille. Det betyder meget for os, når man har en spiller som Markus, der tager det næste step. Det er jo en cadeau til alle de trænere, han har haft på Akademiet og helt ned til, da han startede med at spille fodbold i klubben. Det betyder selvfølgelig ikke, at det ikke også er godt, når vi uddanner spillere, der kommer med en anden fortid end i OB. Dem er vi selvfølgelig også rigtig glade for at kunne sende videre til næste step, men det er her, vi viser, at vi også kan udvikle spillere, der er startet med at spille fodbold i OB, fortsætter Tonny. 

Også Markus selv er rigtig glad for at kunne fortsætte i klubben:

- Det føles rigtig fedt. Jeg har altid spillet i OB, og jeg elsker at være her. Det er her, jeg føler, at jeg kan udvikle mig bedst. Klubben betyder rigtig meget for mig, og jeg har tilbragt rigtig meget tid hernede i mange år. Så det er klart, at klubben har en speciel plads i mit hjerte, siger Markus Jensen

Udover en god sæson med U17-holdet, blev Markus udtaget til Danmarks trup til U17-EM, som nåede helt til kvartfinalerne. Her fik han sin debut på holdet, og allerede i hans anden kamp kunne han notere sig sin første scoring i landsholdstrøjen, da han var med i 3-1 sejren mod Skotland. 

Annonce