OB genoptager træningen
Nyt fra OB

OB genoptager træningen

05 maj 2020

Vores superligatrup og -stab tilbagekaldes og kan onsdag påbegynde træningen i tråd med myndighedernes og Divisionsforeningens retningslinjer.

I april fik vi af Odense Kommune muligheden for at genoptage træningen, og det gør vi nu brug af, så superligatruppen og -staben vender tilbage på træningsbanen onsdag formiddag.

- Vi er rigtig glade for, at vi nu kan genoptage træningen efter myndighedernes og Divisionsforeningens retningslinjer. Samtidigt er vi taknemmelige for, at Odense Kommune lader os bruge Falen igen. Det har været et stort ønske at komme i gang, og det giver nu mulighed for en intens fysisk træning, mens spillerne også får lidt boldføling. Det er vores første skridt frem mod den forhåbentligt snarlige genåbning af 3F Superligaen, siger OB’s sportschef Michael Hemmingsen.

For at sikre den bedst mulige forberedelse vil spillertruppen desuden tilbringe en del af opstarten på et af Odense Sport & Events to hoteller som ved en traditionel træningslejr frem mod sæsonstart.

- Vi skal ud og give den gas, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, så vi kan avancere i tabellen. I bestræbelserne på dette vil vi udnytte hotellerne i koncernen som træningslejr, så vi sikrer den bedst mulige forberedelse frem mod superligastarten, siger Michael Hemmingsen.

Træningen vil foregå på Falen, hvor der af hensyn til smittefare ikke vil være adgang for medier, fans og publikum. Dette beder vi alle om at respektere.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik