OB henter Emmanuel Sabbi i Hobro
Nyt fra OB

OB henter Emmanuel Sabbi i Hobro

07 jan 2020

OB har skrevet kontrakt med Emmanuel Sabbi, som skifter transferfrit til sommer på en fireårig kontrakt.

I går hentede vi Mart Lieder på en fri transfer, og i dag har vi så sikret os Emmanuel Sabbi fra Hobro IK, som ankommer til Ådalen, når sæsonen er slut.

Vi har skrevet en kontrakt på fire år med den 22-årige amerikanske offensivspiller.

- Det er en enorm eksplosiv spiller, der er god en mod en. Han er meget spændende og har den der X Factor, som gør ham uforudsigelig for alle modstandere. Vi så jo selv, hvor god han er, da vi slog Hobro 2-1 i efteråret, hvor han scorede et meget flot mål direkte på frispark. Han er dynamisk i sin spillestil, og på den måde passer han godt til den måde, som vi spiller på. Han har gjort det fornemt i Hobro, hvor han er en stor profil og virkelig har løftet sit spil, siden han kom til Danmark for to et halvt år siden. Trods sin unge alder har han megen erfaring i Superligaen, og der er potentiale til at udvikle sig endnu mere i OB. Vi glæder os til at se ham folde sig ud i den stribede trøje, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

Selv siger Emmanuel Sabbi om sit kommende skifte:

- Jeg føler, at det et naturligt skridt for mig at tage. Jeg kan virkelig godt lide den måde, som man spiller på. Man lægger vægt på at have bolden i egne rækker og spiller meget direkte. Det har altid været svært for Hobro, når vi har mødt OB, for de har mange gode spilere, og de er altid i kontrol. Det bliver fedt at være en del af det.

- Jeg kan godt lide den måde, som trænerne er på overfor spillerne, så dem ser jeg frem til at arbejde med. Jeg havde en del andre klubber, der var interesserede, men jeg valgte OB, fordi de viste en ægte interesse i at have mig på holdet. Det bliver en ny udfordring, og det elsker jeg. Jeg skal bidrage med hårdt arbejde og prøve at vise mit værd en mod en, hvor jeg skal udfordre med min fart. Desuden har jeg trænet rigtigt meget frispark, så jeg håber, at jeg også kan hjælpe på den front.

- OB har masser af fans, og der er altid mange på stadion, når vi har spillet mod dem. Jeg glæder mig til at møde dem og spille foran dem, og jeg er i det hele taget meget glad for, at dette skifte kom på plads.

Emmanuel Sabbi startede karrieren i Chicago Magic, inden han drog over Atlanten i 2016 for at spille for Las Palmas Atlético i Spanien. Året efter skiftede han til Hobro IK, hvor han altså spiller foråret færdigt, inden ham kommer til Ådalen 1. juli.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik