Det endte 0-0, da vores reserver i dag var på besøg hos SønderjyskE.

Reserveligaen
Mandag d. 19. august, kl. 13.00, Haderslev Stadion
SønderjyskE-OB 0-0

Dagens reserveholdskamp endte målløst i Haderslev efter et meget lige opgør på en god bane. Vi var i teten i meget af første halvleg, hvor vi spillede rigtigt godt. Der blev skabt fine tilbud, men det skal retfærdigvis siges, at deres keeper Nikola Mirkovic havde et par pæne redninger, som forhindrede føringen til os.

Lidt ærgerligt, at vi ikke fik scoret i vores gode perioder, men til gengæld forsvarede vi os flot, når de kom buldrende. I anden omgang havde SønderjyskE det meste af spillet, men vi holdt dem stangen og var gode til at afvise deres standardsituationer.

Selvom værterne var mest på bolden, fik vi dog sat nogle fornuftige angreb sammen, selvom det ikke resulterede i stribede scoringer. Alt i alt en tæt affære og en fin kamp imellem to gode hold, som sluttede 0-0.

Assistenttræner Henrik Hansen sagde efter kampen:

- Vi blev testet rigtigt godt i dag mod en fin modstander, og jeg er glad for en fornuftig kollektiv præstation af holdet. Vi havde store perioder i første halvleg, hvor offensiven fungerede vældig godt, mens anden halvleg mere var i glimt. Til gengæld forsvarede vi os så godt i de perioder, hvor spillet ikke hang sammen.

- SønderjyskE er en god modstander, som stiller nogle krav til os både offensivt og defensivt, og det fik vi vist, at vi kan løse. Overordnet set var det en god indsats, og jeg er særligt glad for vores mentalitet i forhold til forsvarsspillet i dag.

Med det uafgjorte resultat ligger OB nummer to i gruppe 2 med tre point og en målscore på 2-1. SønderjyskE topper med tre point og 4-1 i målscore, mens AC Horsens har tabt begge deres kampe.

Næste kamp er sat til d. 16/9 mod AC Horsens, men flyttes muligvis. Der kommer besked, så snart vi kender en evt. ny dato.