Annonce
Annonce
OB henter Jørgen Skjelvik i LA Galaxy
Nyt fra OB

OB henter Jørgen Skjelvik i LA Galaxy

31 jan 2020
Annonce

OB har sikret sig den 28-årige norske forsvarer Jørgen Skjelvik på en etårig lejeaftale.

Annonce

På transfervinduets sidste dag er det lykkedes OB at hente endnu en forstærkning til klubben. Således skifter den rutinerede nordmand Jørgen Skjelvik til Striberne fra LA Galaxy på en etårig lejeaftale med mulighed for forlængelse.

- Jørgen har stor erfaring og har spillet i både Norge og Sverige, hvor det også er blevet til europæisk fodbold, og senest har han slået sine folder i USA hos LA Galaxy. Han har også spillet på det norske landshold, så det er virkelig en rutineret herre, der kommer til Ådalen.

- Han kan både spille på kanten og som back og stopper, hvilket blot skærper konkurrencen på holdet. Han er meget sikker på bolden, og desuden er han venstrebenet, hvilket gør, at vores opspil bagfra kan variere mere.

- Han har haft et ønske om at komme til Europa igen, og med Jørgen i truppen er der skabt endnu mere bredde og rutine, og vi er glade for, at det er lykkedes at få ham til Odense. Der har været lidt usikkerhed omkring Jacob Barret, men nu er vi i hvert fald dækket ind, og vi er meget tilfredse med sammensætningen af truppen og kan virkelig glæde os over et godt transfervindue denne vinter, siger sportsdirektør Jesper Hansen om vores seneste signing.

Jørgen Skjelvik siger om sin kontrakt med OB:

- Det føles virkelig godt at være her. Vi har snakket sammen i et par uger, og nu er det på plads. Det har været en stor oplevelse at være i USA og spille med og mod nogle store navne, men jeg har også haft behov for at komme hjem til noget fodbold, som jeg kender til og kan lide at spille.

- Nu glæder jeg til at komme i gang med mine nye holdkammerater og kæmpe for klubben. Vi skal ikke ligge der, hvor vi ligger i tabellen, så det handler om at spille sig til en bedre placering i første omgang. Men det er et godt hold, som jeg skal være en del af, så den kamp ser jeg frem til.

- Jeg glæder mig til at møde fansene, og de får en mand at se, der har fart i støvlerne og arbejder hårdt. Jeg kan både operere på kanten og i midterforsvaret i venstre side og har spillet i forskellige opstillinger, så hvad end træneren vil have, skal jeg nok gøre det. Nu gælder det om at lære mine nye holdkammerater at kende, og jeg ser frem til at vise fansene, hvad jeg kan, siger han.

28-årige Jørgen Skjelvik tager nu direkte til Belek i Tyrkiet, hvor resten af truppen i øjeblikket som bekendt er på træningslejr.

Han startede karrieren i Stabæk i Norge, inden han blev lånt til svenske Helsingborgs IF i et halvt år i 2011. Herefter skiftede han til Kalmar FF i 2012, hvor han spillede i halvandet år, inden turen gik til Rosenborg i 2013. Her spillede han indtil årsskiftet 2018, hvor han drog til LA Galaxy i den amerikanske MLS.

Han får trøje nummer 16 i OB.

Annonce