Annonce
Annonce
OB henter Mart Lieder nu
Førsteholdet

OB henter Mart Lieder nu

28 jan 2020
Annonce

Vi er blevet enige med Sønderjyske om at hente Mart Lieder til klubben nu i stedet for til sommer.

Annonce

I morgen støder en ny spiller til truppen på træningslejren i tyrkiske Belek. Tidligere på måneden kunne vi fortælle, at vi har sikret os angriberen Mart Lieder fra SønderjyskE fra sommeren 2020. Vi har dog nu købt ham fri, og han starter i OB med øjeblikkelig virkning.

- Vi har skiftet lidt ud i truppen på det seneste, og derfor fandt vi det naturligt at prøve at sikre os Mart et halvt år før tid. Heldigvis var han indstillet på at komme nu, og vi er meget glade for, at det er lykkedes at få forhandlet en aftale på plads. Mart er en spændende angriber, som allerede har bevist sit værd i Superligaen, hvor han har gjort det godt i SønderjyskE. Han er god til at opsnuse chancerne og søger målet, så snart han har muligheden. Han kan spille flere positioner i angrebet, og der er ingen tvivl om, at det er en dygtig spiller, vi får ind på holdet allerede nu, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

29-årige Mart Lieder siger om sit skifte:

- Jeg glæder mig selvfølgelig til at komme i gang med det samme. Jeg kan næsten ikke vente med at få min nye trøje på, og det føles bare helt rigtigt. Det er et godt hold med masser af fine spillere, som jeg kommer til, og jeg er klar til at give alt. Det er en klub med stor historie, og jeg ser virkelig frem til at spille for OB. Jeg bor allerede i byen, som både min kæreste og jeg er superglade for at være i. Det er derfor et perfekt skifte for mig, og jeg er meget stolt af at komme til at spille for OB. Jeg håber, at fansene bliver glade for at se mig, for jeg glæder mig til at møde dem, siger han.

Mart Lieder har tidligere scoret mål for FC Purmerend, Pumersteijn, Vitesse Arnhem, RKC Waalwijk, FC Dordrecht, FC Aarau og FC Eindhoven, inden han kom til SønderjyskE for halvandet år siden.

Han får trøje nummer ni og sætter sig i et fly i morgen tidligt og flyver til Tyrkiet for at møde sine nye holdkammerater.

Annonce