Annonce
Annonce
OB henter Mikkel Øberg i Hellerup IK
Akademi, Nyt fra U19

OB henter Mikkel Øberg i Hellerup IK

28 jun 2022
Annonce

Vi har lavet en aftale med den 17-årige Hellerup IK-spiller Mikkel Øberg, som i den seneste sæson har scoret 21 mål for deres U17- og U19-hold.

Annonce

Mikkel Øberg har den seneste sæson leveret en flot præstation for Hellerup IK, selvom han kun har spillet i klubben en enkel sæson. Nu skifter den lynhurtige og målfarlige angriber til Odense Boldklub på en toårig aftale.

- Først og fremmest er jeg stolt over mig selv, og hvordan det er gået. For et år siden spillede jeg i Mesterrækken med Nivå-Kokkedal Fodboldklub, og i dag skriver jeg kontrakt med en top fem-klub, siger Mikkel Øberg.

- Jeg er glad for, at jeg nu skal spille i Odense, fordi jeg synes, at det er en kæmpe klub. Jeg synes, der er rigtig gode forudsætninger for at kunne tage skridtet videre, fordi de har et rigtig godt setup med mange trænere tilknyttet holdet.

Mikkel Øberg skiftede sidste sommer Nivå-Kokkedal Fodboldklub ud med Hellerup IK, og har på bare én sæson leveret 20 mål i U17-Divisonen og ét mål for U19-holdet, og den unge angriber håber også på at kunne bidrage med noget offensivt til holdet.

- Jeg håber at kunne bidrage med min fart og sparkeevner i det offensive spil samtidig med, at jeg kan udvikle mig i klubben – både som person og som fodboldspiller, siger Mikkel.

Også Akademichef, Tonny Hermansen, ser frem til at få Mikkel Øberg til klubben:

- Han er en interessant spiller, som har leveret utrolig mange mål i denne sæson samtidig med, at han er meget alsidig i det offensive spil, hvor han også kan indgå i kombinationsspillet. Han har også vist sig som en dygtig frisparksskytte, siger Tonny Hermansen.

- Han bliver spændende at arbejde med, da det hele er gået ret stærkt. Han kommer ind på et nyt niveau, når han nu skal op og gøre sig til som førsteårs U19-spiller i et elitemiljø, hvor der forventes, at man præsterer hele tiden – både til kamp og til træning. Nu skal han lige have tid til at falde ordentligt på plads i klubben og flytte hjemmefra.

Mikkel Øberg flytter ind på et sportscollege i Odense, imens han skal læse på Fyns HF. Kontrakten løber indtil sommeren 2024.

Annonce