Annonce
Annonce
OB henter ung, guineansk offensivspiller
Nyt fra OB, Førsteholdet

OB henter ung, guineansk offensivspiller

17 maj 2022
Annonce

Vi har skrevet kontrakt med den guineanske offensivspiller Mohamed Kefing Kanté, der kommer til klubben fra Hafia FC i Guinea.

Annonce

Vi er blevet enige med Hafia Football Club i Guinea om at leje Mohamed Kefing Kanté for den kommende sæson, hvorefter der er forhandlet en købsoption, som skal effektueres i løbet af sæsonen.

- Vi ønskede at tilføje endnu mere offensivt potentiale til spillertruppen, og derfor ser jeg, at denne model med lån og købsoption er en god mulighed, hvor vi løbende kan evaluere på Kanté. Vi har scoutet ham både live og med de værktøjer, vi har, og vi føler, at vi har et godt billede af hans kvaliteter og personlighed, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

- At flytte fra Guinea til Odense er et eventyr i sig selv, og det kræver, at vi som klub har både tålmodighed og arbejdsmetoder til at tilpasse Kanté på en klog og god måde. Håbet er, at vi kan se effekten af ​​hans potentiale på fodboldbanen så hurtigt som muligt efter sæsonstarten. Vi glæder os meget til at byde ham velkommen i OB, siger Björn Wesström

Mohamed Kefing Kanté er netop fyldt 18 år, og han kan spille alle fire offensive positioner.

- Kanté er en ung, spændende spiller, som kan spille de fire forreste pladser i vores system. Han er kropsstærk og hurtig, og så har han også et hårdt spark. Udenfor banen er Kanté en stille og ydmyg person, men på banen lader han støvlerne tale. Hans arbejdsomhed og flid vil være en irritation for mange modstandere, og det vil samtidigt være med til, at vi sammen med Kanté kan udvikle ham til en endnu bedre spiller, siger Ole Nielsen, der er chefscout i OB.

Aftalen er nu på plads mellem OB og Hafia Football Club, og vi forventer at have spilleren med fra sæsonopstarten, da alle visumprocesser er igangsat.

- Jeg kan ikke vente med at møde mine nye holdkammerater og trænere. Jeg vil gøre mit bedste for at gøre mig fortjent til klubbens respekt og sammen med de andre spillere udvikle og skabe den bedst mulige succes for klubben, siger Mohamed Kefing Kanté.

Aftalen mellem OB og Mohamed Kefing Kanté er i første omgang en lejeaftale, der løber til udgangen af den kommende sæson, hvorefter OB har en købsoption.

Annonce