Annonce
Annonce
OB hylder Svend Åge Rask ved næste hjemmekamp
Nyt fra OB

OB hylder Svend Åge Rask ved næste hjemmekamp

02 jul 2020
Annonce

Afdøde Svend Åge Rask får et minuts klapsalver, når OB møder Silkeborg IF i 3F superligaen onsdag d. 8. juli.

Annonce

Det er med dyb sorg, at OB forleden modtog nyheden om den tidligere målmandstræner Svend Åge Rasks bortgang i en alder af 84 år.

I dag bisættes han fra i Paarup Kirke, og OB har besluttet at ære vores tidligere ansatte med et minuts klapsalver, når OB onsdag d. 8. juli møder Silkeborg IF i 3F Superligaen på Nature Energy Park.

Svend Åge Rask fejrede to mesterskaber og en pokaltitel med B1909, og han nåede en enkelt landskamp i Aalborg mod Bermuda, da han erstattede en skadet Knud Engedal og formåede at holde buret rent i en 6-0 sejr i 1969 som 34-årig.

I 1990´erne kom han til OB, hvor han blandt andet stod for træningen af OB-legenden Lars Høgh, som bekendt gik hen og fik 817 kampe for Striberne. Også landsholdsmålmænd som Thomas Sørensen og Jesper Christiansen har nydt godt af Svend Åge Rasks enorme arbejdsindsats, og klubben skylder ham en kæmpe tak for et fantastisk engagement i klubben.

Vi håber, at alle tilstedeværende på Nature Energy Park onsdag vil være med til at hylde legenden og klappe i et minut som en fortjent hyldest.

Æret være Svend Åge Rasks minde.

Annonce