Annonce
Annonce
OB indgår ambitiøst samarbejde med Opus Group
Business

OB indgår ambitiøst samarbejde med Opus Group

17 aug 2020
Annonce

Opus Group, der blandt andet står bag virksomhederne Athenas og Tikko, har netop indgået et partnerskab med OB, så de to virksomheder i fællesskab vil tilbyde faglige og inspirerende indlæg for klubbens samarbejdspartnere.

Annonce

To velkendte Odense-virksomheder går nu sammen for at styrke sammenholdet og udvikling i byen gennem et stærkt netværk faciliteret af OB.

- Vi mødtes om en fælles passion for byen, og gennem samarbejdet kan vi både udvikle Odense og gøre noget godt for byen ved at sætte byens topledere i spil. Vi har begge en fælles interesse i at styrke og brande Odense som en by i udvikling med et stærkt funderet erhvervsliv. Gennem samarbejdet står vi med en lokalt forankret virksomhed sammen for klubben og for byen, siger salgschef i OB, Claus Madsen.

Opus Group driver blandet andet foredragsvirksomhederne Athenas, som hovedsageligt henvender sig til virksomheder, og Tikko, som hovedsageligt henvender sig til privatforbrugere, og der er derfor gode muligheder for synergieffekter ved samarbejdet, da OB ligeledes både har privatforbrugere og virksomheder blandt klubbens kunder og fans.

- Vi ser frem til, at vi sammen kan gøre noget for både erhvervslivet og borgerne i Odense gennem forskellige arrangementer og oplevelser. Vi synes, at det er det helt rigtige format for at skabe et erhvervsnetværk, hvor vi kan gøre brug af OB’s netværk og vores kompetencer. Gennem netværket kan vi være med til at inspirere toppen af Odenses erhvervsliv til at gøre en forskel for byen, siger direktør for Opus Group, Søren Kristensen.

Det er netop passionen for byen og de to virksomheders ophav, der såede de første frø i samarbejdet, som nu har udviklet sig til et partnerskab.

- Vi ønsker sammen at skabe et inspirerende og udviklende forum for byens topledere. Gennem samarbejdet ønsker vi at give byens erhvervsledere relevant, ny viden samtidigt med at der på højeste ledelsesniveau faciliteres erfaringsudveksling - og heldigvis er størstedelen af byens erhvervsledere allerede samlet i vores netværk, siger Claus Madsen.

Netop den lokale opbakning er et vigtigt element for Opus Group, der trods international ekspansion ønsker at ære den lokale tilknytning og byens udvikling.

- Jeg er selv født i Odense, og jeg har altid boet i Odense. Selvom vi er en international virksomhed med kontor i flere lande, så vil vi ikke glemme, hvor vi kommer fra, og derfor er vores hovedkontor også placeret på Flakhaven. Vi vil gerne sætte vores præg på Odense og hjælpe med at inspirere og skabe gode oplevelser, og det kan vi gøre i samarbejde med OB. Det er også et samarbejde, som jeg har været glad for at præsentere indadtil i virksomheden, da kontoret består af mange stribede fans, siger Søren Kristensen.

Partnerskabet vil komme til udtryk gennem en række årlige events med indlæg fra nogle af dansk erhvervslivs mest anerkendte erhvervsledere, efterfulgt af VIP Hospitality, hvor gastronomi og dialog vil være en fast bestanddel. Det første konkrete resultat af samarbejdet venter allerede den 22. september, hvor partnersponsorer i OB inviteres til foredrag med den tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Annonce