OB indtræder i samarbejde om Odin Award

OB indtræder i samarbejde om Odin Award

07 jun 2019

OB har længe faciliteret Fyns største erhvervsnetværk, og klubben indtræder nu også i et samarbejde med Fyns største iværksætterevent: Odin Award.

Odin Award finder sted allerede torsdag den 13. juni kl. 16.00 - 18.30 i Odeon, hvorefter idéudvekslingen fortsætter hos Coworking Plus til den officielle afterparty kl. 18.30 – 00.00. Coworking Plus, som står bag Odin Award, er et internationalt arbejdsfællesskab i Odense, hvor start-ups, scale-ups og freelancere kan have kontor.

- Odin Award blev skabt, for at samle det fantastiske fællesskab vi har i Odense og på Fyn. Det er derfor oplagt at samarbejde med OB, da deres kompetencer og netværk kan hjælpe til at udvikle, drive og vækste forretningen for de mange iværksættere og virksomheder, vi er i kontakt med gennem Odin Award og Coworking Plus, siger direktør og stifter af Coworking Plus, Mads Fugl.

Odin Award er et årligt event, der hylder iværksætteri på Fyn. Her uddeles i år tre priser; “Odin Award” går til en fynsk virksomhed, der har klaret sig ekstraordinært godt i de forgangne år, “Impact Award” gives til en fynsk virksomhed, som har skabt en positiv effekt via arbejde med et af de 17 verdensmål, og endelig uddeles “Moonshot Award” til en helt nystartet, fynsk virksomhed med stort potentiale.

- Som fodboldklub lever vi af og med samfundet omkring os, og derfor finder vi det helt naturligt at give noget den anden vej. Det er derfor oplagt for os at bidrage til morgendagens erhvervsliv i Odense, hvor vi i dag nyder stor opbakning fra de mange stærke og etablerede virksomheder. Den opbakning ønsker vi at dele med de fynske Iværksættere, og af den grund bakker vi op om initiativer som Odin Award, der kan være med til at udvikle regionen og erhvervslivet på Fyn, siger kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen.

Der er gratis adgang til Odin Award. Du skal blot hente din billet inden via dette link.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik