Annonce
Annonce
OB køber keeper i Stabæk
Førsteholdet

OB køber keeper i Stabæk

16 aug 2018
Annonce

OB har købt den 25-årige målmand, Mandé Sayouba, som har skrevet under på en kontrakt gældende for de næste fem år.

Annonce

OB har købt den 25-årige målmand Mandé Sayouba i den norske klub Stabæk. Sayouba, der kommer fra Elfenbenskysten, har skrevet under på en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2023.

Mandé Sayouba er en enormt talentfuld målmand, som har spillet næsten 200 førsteholdskampe for Stabæk i Norge, ligesom han har været inde omkring landsholdet i Elfenbenskysten i foråret 2018. Med sine 193 centimeter er han en målmand med en god fysik, som han formår at bruge som en styrke i feltet.

- Sayouba er en målmand, vi har holdt øje med længe. Det er ingen hemmelighed, at vi har nogle meget attraktive målmænd i OB, og at vi derfor er nødt til at være på forkant, så vi hele tiden har tre stærke keepere i truppen. Vi ved, at tingene kan gå stærkt i slutningen af et transfervindue, og derfor har vi valgt at købe Sayouba fri af sin kontrakt i Stabæk, så han kan slutte sig til vores målmandsteam og være klar til at byde ind, så snart der bliver brug for ham. Han er en meget spændende målmand i en god alder, og derfor har vi også lavet en lang aftale med ham. Han har et højt niveau allerede nu, og vi er overbeviste om, at vi i fællesskab kan gøre ham endnu stærkere, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Cheftræner Jakob Michelsen glæder sig over, at der er mange gode målmænd i truppen, så den post er dækket ind, uanset hvordan transfervinduet måtte udvikle sig.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at hente Sayouba til klubben. Det betyder, at vi er godt dækket ind på målmandsposten - både nu og i fremtiden, for Sayouba er stadig en ung keeper, men han har alligevel en sjældent stor erfaring fra den bedste norske række. Vi har en tradition for at have et super stærkt målmandsteam, og jeg er overbevist om, at det også vil medvirke til at gøre Sayouba endnu stærkere i de kommende år, siger cheftræner Jakob Michelsen og bakkes op af målmandstræner Lars Bjerring.

- Mandé Sayouba er en fysisk stærk målmand, der fylder godt i feltet. Han er eksplosiv og stærk i sit arbejde i feltet, og selvom han kun er 25 år gammel, har han en masse kampe på højeste niveau. Den erfaring, en målmand henter i kampe, kan ikke på samme måde hentes på træningsbanen. Så det er et stort plus for ham, at han har spillet så mange kampe i den bedste norske række, og jeg er sikker på, at han kun vil blive endnu stærkere i sin kontraktperiode hos os, lyder det fra Lars Bjerring.

Mandé Sayouba, der lige nu er tilbage i Norge for at forberede sin flytning til Danmark, begynder at træne med sine holdkammerater så snart alle papirer og tilladelser er faldet endeligt på plads.

Navn: Mandé Sayouba
Trøje: 30
Position: Målmand
Nationalitet: Elfenbenskysten
Højde: 193 cm.
Tidl. klub: Stabæk
Landskampe: 5 A-landskampe

Annonce