OB laver treårig kontrakt med Elias Hansborg
Akademi

OB laver treårig kontrakt med Elias Hansborg

02 jul 2020

OB har lavet en kontrakt med U15-spiller Elias Hansborg, så vi har papir på hinanden i de næste tre år.

Vi satser stort på vores akademi, og derfor bliver der arbejdet på højtryk for at skabe de bedste rammer for vores unge spillere.

En af dem har netop valgt at satse på os, og det er derfor glædeligt, at vi sikret os Elias Hansborg på en treårig kontrakt på hans fødselsdag i dag.

- Elias er en fantastisk spiller. Han har jo OB-DNA, og det vil sige, at han er hårdtarbejdende og en rigtig træningsnarkoman, samtidigt med, at han er en god spiller, der går forrest til kamp og træning. Vi vil gerne præge disse spillere så tidligt som muligt, så vi kan dygtiggøre dem til enten at spille på førsteholdet eller blive solgt til udlandet, siger teknisk chef på akademiet og Head of Coaching i OB Tonny Hermansen og fortsætter:

- Der er ingen tvivl om, at der har været interesse for Elias, hvilket vi sagtens kan forestå, og derfor er det glædeligt, at han har valgt at fortsætte karrieren i OB. Som vi har set i de sidste par år, så kan det være springbrættet til enten at få debut i 3F Superligaen eller blive solgt til udlandet.

For fødselsdagsbarnet Elias Hansborg var det et let valg:

- Det er fedt, og nu ved jeg, hvor jeg skal være de næste tre år. Der er kommet bedre faciliteter hernede, og det betyder, at udviklingsmulighederne er helt fantastiske. Jeg føler mig godt tilpas her, og trænerne er vildt gode, og det gjorde det nemt for mig at vælge OB. Jeg glæder mig over, at fodbold-fremtiden på den måde er på plads, og jeg ser frem til at kæmpe for klubben.

Elias Hansborg kom til OB fra Munkebo og er angriber på U15-mandskabet.