Annonce
Annonce
OB lejer Musa Juwara i Bologna F.C.
Nyt fra OB

OB lejer Musa Juwara i Bologna F.C.

19 jan 2023
Annonce

Vi er blevet enige med Musa Juwara og Serie A-klubben Bologna F.C. 1909 om en lejeaftale, så den 21-årige gambianer vil spille i OB hele 2023.

Annonce

I den sidste uges tid har den gambiske offensivspiller, Musa Juwara, trænet med i Ådalen, og her har han imponeret så meget, at vi nu er blevet enige med Bologna F.C. 1909 om en lejeaftale med eksklusiv købsoption.

- Musa er en offensiv spiller, der har vist kvaliteter, som allerede på kort sigt bidrager til, hvordan vi ønsker at udvikle vores spillestil. Han har god teknik samt høj fart og et stort løbepensum, som vil hjælpe holdet i begge retninger, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB, og fortsætter:

- Musa har også en smittende positiv energi, som bidrager til teamet i hverdagen. Som person har han en fascinerende livshistorie, der viser, at han har et drive og en passion for at lykkes med det, han har lyst til, og disse egenskaber ser vi frem til at arbejde med.

Musa Juwara er 21 år, og han har allerede fire A-landsholdskampe for Gambia på CV’et, ligesom han tidligere har repræsenteret FC Crotone, Boavista FC, Chievo og Torino FC, men i år vil han spille i striber:

- Jeg er meget glad for at være her, da OB er en stor klub med dygtige spillere. Jeg talte med Alasana om klubben, og han efterlod ingen tvivl om, at jeg skulle spille her. Jeg har fået et godt indtryk af klubben, hvor alle har taget godt imod mig som en stor familie. Jeg har også fået et godt indtryk af træneren, trænerteamet og direktøren, så jeg vil gerne takke dem for muligheden, de har givet mig, siger Musa Juwara.

Lejeaftalen og den eksklusive købsoption mellem OB og Bologna F.C. 1909 løber frem til den 31. december 2023.

Annonce