29.07.2020 18:03

Onsdag aften bød på Playoff-bold i Aarhus. Finalen blev spillet mod AGF og her endte det med at være hjemmeholdet, der snuppede Europa League-pladsen.

Kampens forløb
Der var høj tænding på i det første kvarter af Europa Playoff-finalen. Det gik meget frem og tilbage, men AGF var bedst til at komme til afslutninger. Et par skud på mål og et par forbi blev det til for hjemmeholdet.

Efter et kvarter ændrede kampen en smule karakter. Den høje tænding udformede sig i hårde dueller og derfor også en del spillestop og advarsler.

Efter godt en halv time blev spillet lidt mere flydende. AGF havde overtaget i kampen og stod højt. Det betød dog ikke, at vi ikke også kom til chancer. Blandt andet havde vi et kontraangreb, hvor Jens Jakob Thomasen var tæt på at score. Et blokeret skud faldt tilbage til ham selv, så han kunne afslutte igen. Desværre kort forbi mål.

Kort før pausen kom hjemmeholdet foran. Bror Blume opsnappede bolden på vores banehalvdel og afsluttede fra kanten af feltet. En virkelig god afslutning, som Oliver Christensen ikke kunne gøre det store ved.

AGF bragte sig yderligere foran kort inde i anden halvleg. En tackling landede tilfældigt ved Patrick Mortensen. Jørgen Skjelvik havde lige spillet bolden og ophævede derfor offsiden, hvorfor AGF-angriberen var helt fri. Han havde heller ikke de store problemer med at afslutte og sende hjemmeholdet på 2-0.

Så begyndte vi at komme mere med i kampen, og det gav pote efter 56 minutters spil. Der blev sendt en høj bold op til Max Fenger, som headede den bagud til Kasper Larsen, som var gået med frem. Han afsluttede på bedste angriber-manér og reducerede for os.

Efter reduceringen kom vi meget mere frem ad banen. Vi spillede med mere selvtillid, end vi havde gjort tidligere. Det gjorde også, at AGF spillede mere på kontra. Et hovedstød efter et indlæg fra højre var tæt på at ende i scoring til AGF, men Oliver Christensen diskede op med en god redning efter et løftet hovedstød,

Efter det var det lidt, som om vi mistede vores momentum i kampen. Kampen bølgede frem og tilbage, uden at et af holdene for alvor havde taget på det andet.

Selvom OB pressede på til sidst, kunne vi ikke få bolden i kassen. AGF trak tiden meget de sidste ti minutter, og det endte derfor med et nederlag på 2-1. Set over hele kampen havde AGF det meste af spillet, men vi var godt med i lange perioder.